Αθηνά Οικονομάκου | Επιστροφή στη Σαντορίνη μαζί με την οικογένειά της!

Η Αθηνά Οικονομάκου ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που λατρεύουν το καλοκαίρι και συνεχίζουν να το απολαμβάνουν στο νησί ακόμα και τον Σεπτέμβρη.

Η γνωστή ηθοποιός μπορεί στα τέλη Αυγούστου να έφυγε από τη Σαντορίνη και να επέστρεψε στην πρωτεύουσα λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών της, όμως έκλεψε πάλι λίγο χρόνο και βρέθηκε ξανά στο αγαπημένο της νησί.

Συγκεκριμένα η Αθηνά Οικονομάκου ταξίδεψε, λίγο πριν το Σαββατοκύριακο, μαζί με τον ενάμισι έτους γιο της Μάξιμο και τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, στο κυκλαδίτικο νησί προκειμένου να ζήσουν μερικές ακόμα ξέγνοιαστες στιγμές με θέα το απέραντο μπλε του Αιγαίου και να απολαύσει ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Η γνωστή ηθοποιός ερωτεύτηκε τη Σαντορίνη και έτσι δεν μπορεί παρά να επιστρέφει ξανά και ξανά στο αγαπημένο της μέρος!

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε την αποκάλυψη της οικογενειακής απόδρασης μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφού έδειξε στους followers της τις βουτιές της αλλά και το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα που είδε μαζί με πολλούς ακόμα τουρίστες.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο:

Φωτό: instagram.com
Φωτό: instagram.com
Φωτό: instagram.com
Φωτό: instagram.com
Φωτό: instagram.com