Αυτό το Σάββατο (12/10) “Τα πάντα για τη μητέρα και το μωρό”

Δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας και γνωρίστε τους ειδικούς

Η δωρεάν ημερίδα “Τα πάντα για τη μητέρα και το μωρό” είναι έτοιμη να μας υποδεχτεί. Η διοργάνωση αυτή του κέντρου μαιευτικής φροντίδας, all4baby και της Proopsis θα γίνει στον πολυχώρο πολιτισμού Αθηναΐς, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου.

Οι εγγραφές ξεκινούν νωρίς το πρωί, όπως και οι ομιλίες ειδικών όλων των ειδικοτήτων που αφορούν τον τοκετό, τη φροντίδα του μωρού, της νέας μαμάς και όλης της οικογένειας.

Η παρουσίαση της κα Έλενας Ράπτη, Βουλευτή ΝΔ και συντονίστριας του προγράμματος “1 στα 5” κατά της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, αναμένεται να ξεκινήσει αργά το μεσημέρι ενώ αυτή της blogger και δημοσιογράφου Ελιάνας Χρυσικοπούλου λίγο νωρίτερα.

Το πρόγραμμα θα ανοίξει η κα. Βούλα Γιαξή, μαία του κέντρου all4baby με πληροφορίες για την εβδομαδιαία παρακολούθηση στην εγκυμοσύνη και θα τη διαδεχτεί η κα. Νάνσυ Σταμπέλου, Hatha, Pregnancy, Postnatal & Fertility Yoga instructor, με πληροφορίες για την κίνηση και δραστηριότητα της μητέρας στην εγκυμοσύνη.

Μην χάσετε τις σημαντικές πληροφορίες για την καισαρική τομή και άλλες μεθόδους τοκετού, το vbac, πληροφορίες για τη φροντίδα του μωρού, θέματα ύπνου, παιδιατρικά θέματα, γονεϊκότητας και πολλά άλλα.

Μην ξεχάσετε να κλείσετε one-to-one συναντήσεις με τους ειδικούς που χρειάζεστε και να δοκιμάσετε δωρεάν τις υπηρεσίες του all4baby, όπως yoga για εγκύους, βρεφικό μασάζ, ασκήσεις αποκατάστασης μετά τον τοκετό και άλλα.

Φυσικά τα δώρα των χορηγών θα είναι εκεί και θα σας περιμένουν.

Δείτε το πρόγραμμα

Περισσότερα για τους ομιλητές:

?‍??‍? Η Έλενα Ράπτη Βουλευτής ΝΔ και συντονίστρια του προγράμματος "1 στα 5" κατά της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης…

Gepostet von all4baby event 2019 am Freitag, 4. Oktober 2019

?Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μαζί μας στο all4baby event 2019! Μίλα για την επιλογή και την δική της εμπειρία για το vbac,…

Gepostet von all4baby event 2019 am Samstag, 5. Oktober 2019

?‍⚕️?Η δική σου σύμμαχος στην μητρότητα, Γεωργία Λεζέ, founder του all4baby.gr και μαία, συμβούλους θηλασμού IBCLC,…

Gepostet von all4baby event 2019 am Dienstag, 1. Oktober 2019

?‍⚕️Ο Αναστάσιος Παχυδάκης, Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος μας μιλά για την εγκυμοσύνη και τον τοκετό μετά από…

Gepostet von all4baby event 2019 am Sonntag, 6. Oktober 2019

??‍⚕️Η γλυκιά Βούλα Γιαξή, Μαία, Μέλος ΣΕΜΜΑ, Msc, SPhd και συνεργάτιδα του κέντρου μαιευτικής φροντίδας all4baby.gr σας…

Gepostet von all4baby event 2019 am Mittwoch, 2. Oktober 2019

?‍⚕️ O Βασίλης Κανελλόπουλος – Μαιευτήρας & Χειρουργός Γυναικολόγος θερμός υποστηρικτής του φυσιολογικού τοκετού και…

Gepostet von all4baby event 2019 am Mittwoch, 2. Oktober 2019

??‍?‍??‍?‍?Η καλή μας Νεράιδα Μαρίνα Λεζέ, Σύμβουλος Ύπνου Βρεφών και Νηπίων στο @all4baby.gr, συμβουλεύει μανούλες γύρω…

Gepostet von all4baby event 2019 am Donnerstag, 3. Oktober 2019

??Η Έλενα Κοντογιάννη, Σύμβουλος Γονέων στο @all4baby μας μιλά για τα όρια και την αγκαλιά για τα βρέφη και τα παιδάκια…

Gepostet von all4baby event 2019 am Freitag, 4. Oktober 2019