Όμπρε νύχια: Η τεχνική δημιουργίας και 60 εντυπωσιακές προτάσεις

Όμπρε νύχια: Η τεχνική δημιουργίας και 60 εντυπωσιακές προτάσεις

Όμπρε νύχια: Η τεχνική δημιουργίας και 60 εντυπωσιακές προτάσεις

Η τεχνική μανικιούρ για όμπρε νύχια έχει γίνει πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και έχει αγαπηθεί από γυναίκες κάθε ηλικίας. Πρόκειται για ένα εφέ στα νύχια που δημιουργείται πολύ εύκολα, ακόμα και από μια αρχάρια στο μανικιούρ.

Συμβουλές υγείας και φροντίδας για βρέφη και παιδιά

Τα ombre nails έχουν πολλές ενδιαφέρουσες παραλλαγές που μπορείτε να δοκιμάσετε. Μάθετε τα πάντα σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας του συγκεκριμένου εφέ και πάρτε ιδέες για εντυπωσιακά μανικιούρ μέσα από την φωτογραφική συλλογή που ακολουθεί.

Βήμα βήμα η τεχνική για να κάνετε νύχια όμπρε:

Η πιο γνωστή τεχνική για όμπρε νύχια χρειάζεται ένα σφουγγαράκι, κατά προτίμηση το τριγωνικό σφουγγαράκι μακιγιάζ, και τα χρώματα μανό της αρεσκείας σας. Αφού βάψετε με την βάση και το χρώμα βάσης τα νύχια σας, εφαρμόστε σελοτέιπ ή την ειδική κόλλα για να μην βάψετε και τα πετσάκια. Έπειτα, πάρτε το σφουγγαράκι και απλώστε σε γραμμές τα χρώματα που θέλετε να έχει το όμπρε εφέ και ακουμπήστε το πάνω στο νύχι για να αφήσει το αποτύπωμα του. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και βήμα βήμα τον τρόπο της τεχνικής για όμπρε νύχια στο βίντεο που ακολουθεί.

Πέρα όμως από τον κλασσικό τρόπο με το σφουγγαράκι υπάρχουν και εναλλακτικές τεχνικές. Δείτε το παρακάτω βίντεο και ανακαλύψτε τους 5 τρόπους για να κάνετε εντυπωσιακά όμπρε σχέδια στα νύχια.

Οι 5 τεχνικές για όμπρε νύχια είναι οι εξής:

1. Σφουγγαράκι μακιγιάζ και βερνίκι νυχιών
2. Ακρυλικό χρώμα νυχιών και σφουγγαράκι μακιγιάζ
3. Όμπρε νύχια με γκλίτερ μανό
4. Νύχια όμπρε με το λεπτό πινελάκι μανικιούρ για γραμμές
5. Σφουγγαράκι εφαρμογής σκιάς ματιών

Δείτε βήμα βήμα την διαδικασία στο βίντεο που ακολουθεί:

Νύχια γαλλικό όμπρε:

Η πιο δημοφιλής εφαρμογή για όμπρε νύχια είναι αυτή στα χρώματα του κλασσικού γαλλικού. Η μόνη διαφορά από ένα γαλακτερό ή ροζ γαλλικό μανικιούρ είναι πως η λευκή γραμμή δεν ξεχωρίζει από το χρώμα βάσης του νυχιού, αλλά υπάρχει μια διαβάθμιση χρώματος μεταξύ τους με το λευκό να σβήνει μέσα στην απόχρωση που έχετε επιλέξει να έχει η βάση στα νύχια σας.

Για ένα πιο λαμπερό και εντυπωσιακό μανικιούρ μπορείτε να προσθέσετε μερικά στρας στην επιφάνεια των νυχιών σας. Αυτή άλλωστε είναι και μια πολύ ωραία ιδέα για νυφικά νύχια.

Αν πάλι ψάχνετε για πιο ιδιαίτερα σχέδια, μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε μια όμπρε βάση και να εφαρμόσετε μια γραμμή γαλλικού όπως θα κάνατε σε ένα μονόχρωμο νύχι. Εναλλακτικά, επιλέξτε το χρώμα βάσης της αρεσκείας σας και κάντε το όμπρε εφέ μόνο στην γραμμή του γαλλικού.

Ροζ νύχια όμπρε:

Εφαρμόστε την τεχνική όμπρε στα νύχια χρησιμοποιώντας ροζ αποχρώσεις και δημιουργήστε ρομαντικά και girly μανικιούρ. Εξάλλου οι επιλογές σε ροζ μανό είναι πάρα πολλές. Οι αποχρώσεις ξεκινούν από το πολύ ανοιχτό ροζ που πλησιάζει το λευκό και φτάνουν μέχρι το σκούρο φούξια. Κάνοντας λοιπόν ροζ χρωματικούς συνδυασμούς μπορείτε να πετύχετε ένα εκπληκτικό όμπρε μανικιούρ.

Αν όμως θέλετε να συνδυάσετε ένα ροζ μανό με κάποιο άλλο χρώμα, μπορείτε να το κάνετε και να δημιουργήσετε εντυπωσιακά νύχια όμπρε. Τα χρώματα που ταιριάζουν με το ροζ είναι τα εξής: γαλάζιο, κίτρινο, πορτοκαλί, μωβ, κόκκινο κλπ. Δοκιμάστε ένα σχέδιο με όμπρε νύχια κάνοντας έναν από τους παραπάνω χρωματικούς συνδυασμούς με το ροζ βερνίκι και το αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει.

Για παράδειγμα ο συνδυασμός του ροζ με το πορτοκαλί και το κίτρινο μπορεί να φέρει το ηλιοβασίλεμα στα νύχια σας.

Άσπρα νύχια όμπρε:

Ξεκινήστε βάφοντας την βάση των νυχιών σας λευκή και στη συνέχεια εφαρμόστε όποια απόχρωση βερνικιού σας αρέσει για να ολοκληρώσετε τα όμπρε νύχια σας. Όμορφοι χρωματικοί συνδυασμοί είναι το άσπρο με το μαύρο, το γκρι ή το μπλε, που δημιουργούν μια έντονη αντίθεση. Αν όμως θέλετε κάτι πιο απαλό μπορείτε να συνδυάσετε το λευκό με το γαλάζιο, το ροζ, το μπεζ και το ασημί. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε πολλούς ακόμη εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς για λευκά νύχια όμπρε. Βάλτε την φαντασία σας να δημιουργήσει και κλέψτε τις εντυπώσεις σε κάθε σας εμφάνιση.

Σχέδια για όμπρε νύχια:

Πέρα από τις κλασσικές επιλογές για όμορφα όμπρε νύχια που αναφέραμε παραπάνω, υπάρχουν πολλά ακόμη σχέδια που μπορείτε να κάνετε.

Για παράδειγμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σελοτέιπ ή λεπτές αυτοκόλλητες ταινίες ειδικές για μανικιούρ προκειμένου να φτιάξετε γραμμές, κύματα ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε.

Δείτε μια συλλογή με φωτογραφίες από εντυπωσιακά καλοκαιρινά και μη νύχια όμπρε και πάρτε ιδέες για το επόμενο σας μανικιούρ:

Share.

Αφήστε το σχόλιο σας