Μπαμπάς άφησε τα παιδιά μόνα τους στο δωμάτιο για 7 λεπτά – Δείτε τι έγινε!

Μπαμπάς άφησε τα παιδιά μόνα τους στο δωμάτιο για 7 λεπτά – Δείτε τι έγινε!

παιδιά μόνα τους στο δωμάτιο για 7 λεπτά

Όλοι οι γονείς ξέρουν ότι αν το σπίτι είναι πάρα πολύ ήσυχο, κάτι πρέπει να σκαρώνουν τα παιδιά!  Αλλά αυτός ο πατέρας δεν είχε καμία ιδέα για το είδος του προβλήματος που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τα παιδιά του μέσα σε μόλις 7 λεπτά.

Ο Paul Schettini, από τη Φλόριντα, Ανέλαβε λοιπόν να προσέχει την κόρη και το γιο του (4 χρονών η Molly και δύο χρνών ο James)  ενώ η σύζυγός του Shannon έλειπε για μια εβδομάδα για επαγγελματικούς λόγους.

Την ημέρα πριν εκείνη επιστρέψει, η καταστροφή χτύπησε!

“Όλα είχαν πάει καλά. Τα παιδιά παρακολουθούσαν μια ταινία ενώ ήμουν στην κουζίνα. Η κόρη μου με ρώτησε αν θα μπορούσε να πάει να παίξει στο δωμάτιό της και έτσι έγινε. Στην συνέχεια άκουσα χαχανητά έξω από την πόρτα και πήγα να δω τι συμβαίνει”, δήλωσε ο μπαμπάς στο ABC News.

Τότε ο Schettini άνοιξε την πόρτα και είδε και τα δύο παιδιά του γυμνά, να έχουν πασαλειφτεί με μπογιές και να έχουν γεμίσει όλο το δωμάτιο αποτυπώματα με τα χέρια και τα πόδια τους!

Καταγραφή

Το αστείο της υπόθεσης είναι οτι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ο μπαμπάς των μικρών… ζωγράφων ήταν η εγγύηση που έδωσαν για το σπίτι, καθώς νοίκιαζαν!

Μάλιστα, είχε τόση ψυχραιμία που τράβηξε και βίντεο!

Στο βίντεο μπορούμε να δούμε τους τοίχους, τα πατώματα, τα έπιπλα και τα χαλιά να καλύπτονται από τα ίχνη των παιδιών. Μάλιστα δε την γλίτωσε ούτε το σκυλί!

“Σας το δείχνω απλά ως προειδοποίηση για όλους εσάς τους νέους γονείς” είπε και συνέχισε “Κάντε παιδιά, λένε. Θα είναι διασκεδαστικό, λένε. ”

Οι περισσότεροι γονείς ρωτούσαν κάτω από το βίντεο για το πώς αντέδρασε ο μπαμπάς. “Ήμουν σοκαρισμένος, αλλά δεν θύμωσα”, είπε. «Κυρίως γέλασα! Τα παιδιά είναι παιδιά. Είναι απλά μια αστεία ιστορία. ”

Πηγή:  huffingtonpost.ca

Μετάφραση για το babyradio: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή

Διαβάστε ακόμη:

Τη ρώτησαν «Πώς περπατάει η μαμά;» και αυτό που έκανε ήταν ξεκαρδιστικό!

«Κάποιοι γονείς πρέπει να μάθουν να ελέγχουν τα παιδιά τους!»

Ναι, έχω και καθαρό σπίτι και είμαι και καλή μαμά!