Η απαραίτητη κίνηση για να δείτε αν ένα σουτιέν σας κάνει

Η απαραίτητη κίνηση για να δείτε αν ένα σουτιέν σας κάνει

Η απαραίτητη κίνηση για να δείτε αν ένα σουτιέν σας κάνει

Η επιλογή του κατάλληλου σουτιέν που θα προσφέρει στο στήθος σας την τέλεια στήριξη δεν είναι και η πιο εύκολη. Σε όλες μας έχει τύχει να πάρουμε ένα σουτιέν νομίζοντας πως μας ταιριάζει απόλυτα και τελικά να μην είναι έτσι.

Όμως πέρα από την σωστή στήριξη και κάλυψη, η επιλογή του σωστού νούμερου σουτιέν μπορεί να σας προσφέρει πάρα πολλά. Για παράδειγμα ανόρθωση του στήθους, άνεση και υπέροχο μπούστο. Γι’ αυτό δεν πρέπει να βιάζεστε να επιλέξετε το νούμερο του σουτιέν σας. Δοκιμάστε το αρκετές φορές αν χρειαστεί για να σιγουρευτείτε.

Κατά την δοκιμή του βέβαια δεν θα πρέπει να παραλείψετε να κάνετε την απαραίτητη κίνηση για να δείτε αν ένα σουτιέν είναι ιδανικό για εσάς. Αυτή η απλή ανασήκωση και τοποθέτηση του μαστού μέσα στην cup του σουτιέν θα σας δώσει την λύση. Δοκιμάστε λοιπόν την λεγόμενη scoop and swoop τεχνική και δείτε την διαφορά.

Αυτή η τόσο απλή αλλά σημαντική κίνηση θα εξαλείψει τη διαρροή του μαστού προς την μασχάλη, θα εξομαλύνει τα cups και θα διατηρεί το μεσαίο τμήμα του σουτιέν επίπεδο.

Τεχνική Scoop & Swoop:

Οδηγίες:

Αφού φορέσετε το σουτιέν σας, σκύψτε ελαφρώς μπροστά και με την βοήθεια του χεριού σας σηκώστε το στήθος σας πιάνοντας το από το πλάι του. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να ανασηκώσετε τον ιστό του μαστού και να τον φέρετε από πίσω προς τα εμπρός για να μπει μέσα στην cup του σουτιέν σας. Αυτή είναι η απαραίτητη κίνηση για να δείτε αν ένα σουτιέν σας κάνει. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι ευκολότερο αν πιάσετε το αριστερό σας στήθος με το δεξί χέρι και το δεξί μαστό με το αριστερό χέρι.

Μόλις ολοκληρώσετε την κίνηση, δείτε πολύ καλά το πως στέκεται το σουτιέν σας.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε μόλις κάνετε την απαραίτητη κίνηση για να δείτε αν ένα σουτιέν σας κάνει, είναι:

– Αν το στήθος σας ξεχειλίσει από το πλάι ή την κορυφή της cup, τότε το σουτιέν αυτό σας είναι μικρό.
– Αν πάλι ο μαστός φαίνεται να επιπλέει μέσα στην cup, σας πέφτουν οι τιράντες ή το πίσω μέρος του σουτιέν ανεβαίνει προς τα επάνω, τότε ο στηθόδεσμος σας είναι μεγάλος.
– Για να έχετε το σωστό νούμερο σουτιέν, αυτό που σας ταιριάζει απόλυτα θα πρέπει η cup του να εφαρμόζει τέλεια. Να αγκαλιάζει το στήθος σωστά, το κέντρο του σουτιέν να είναι επίπεδο και το πίσω μέρος να παραμένει στη θέση του.
– Προσοχή: Αν το στήθος σας φαίνεται να πέφτει προς τα κάτω, πιέζεται ή το σουτιέν καβαλάει το δέρμα, τότε η εφαρμογή του δεν είναι σωστή.

Δείτε την τεχνική του scoop & swoop στην πράξη στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή:  beautetinkyriaki.gr

Διαβάστε ακόμη:

Tips για μανικιούρ στο σπίτι, για περιποιημένες μαμάδες!

Μαμάδες αυτά είναι τα ωραιότερα ρούχα που μπορείτε να φορέσετε πάνω από το μαγιό σας

30+1 καλοκαιρινά χτενίσματα για να δοκιμάσετε τον Ιούλιο 2017

Share.

Αφήστε το σχόλιο σας