Μπισκότα PALMIER με μαρμελάδα, σε 10 λεπτά! θεϊκάααα!

ΥΛΙΚΑ ( για 20 μπισκότα)
1 πακέτο έτοιμα φύλλα σφολιάτας
2 φλιτζ. Τσαγιού μαρμελάδα
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180oC. Στρώνουμε τα φύλλα σφολιάτας στον πάγκο εργασίας και τα τεντώνουμε απαλά, ώστε να απλώσουν λίγο, χωρίς να ξεχειλώσουν και να χάσουν το ορθογώνιο σχήμα τους.  Αλείφουμε την επιφάνεια κάθε φύλλου με τη μαρμελάδα.
Τυλίγουμε την κοντή πλευρά κάθε φύλλου σε ρολό, μέχρι τη μέση, και αντίστοιχα ρολάρουμε και από την άλλη πλευρά προς το κέντρο, δίνοντας έτσι το χαρακτηριστικό «παλμιέ» σχήμα.  Με ένα μεγάλο και κοφτερό μαχαίρι, χωρίς δόντια, κόβουμε τα ρολά σε φέτες πάχους ½ εκ. (περίπου 20 φέτες κάθε φύλλο).  Στρώνουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολλα και αραδιάζουμε εκεί τις φέτες «παλμιέ», τη μία δίπλα στην άλλη, σε απόσταση περίπου 2 εκ. μεταξύ τους.  Τις ψήνουμε για 15 – 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς και να φουσκώσουν. Τις σερβίρουμε κρύες και τις διατηρούμε σε γυάλινο ή μεταλλικό δοχείο για 10 ημέρες.
Τip: αν χρησιμοποιήσεις «σπιτική» μαρμελάδα, το αποτέλεσμα θα είναι «θεϊκόοοο»!