Δέκα λάθη σε ταινίες της Ντίσνεϋ που δεν κατάλαβε ποτέ κανείς!

Δέκα λάθη σε ταινίες της Ντίσνεϋ που δεν κατάλαβε ποτέ κανείς!

Ντίσνεϋ

Μπορεί στους υπεύθυνους του μοντάζ να έχουν ξεφύγει, όμως στο μάτι του φαν δεν ξεφεύγουν με τίποτα τα λάθη από τις αγαπημένες του ταινίες. Δείτε το βίντεο με λεπτομέρειες που δεν είχατε προσέξει από ταινίες της Ντίσνεϋ.

Οι πιο αγνές και φυσικές επιλογές για την περιποίηση του Βρέφους σας!

[babyPostAd]Όλοι αγαπάμε τις ταινίες Ντίσνεϋ και τις αγαπημένες μας, τις έχουμε δει πάνω από μία φορά. Και όμως, ακόμα και έτσι, υπάρχουν σκηνές και λεπτομέρειες από λάθη που κάνεις δεν έχει ποτέ αντιληφθεί.

Σε ένα πλάνο στην ταινία Lion King, ο Τιμόν εμφανίζεται με κολιέ και στην άλλη όχι, ενώ σε ένα στιγμιότυπο στην πολυαγαπημένη ταινία Hercules πέφτουν τριαντάφυλλα και στην αμέσως επόμενη, πιάνουν παπαρούνες και αυτά, δεν είναι τα μόνα παραδείγματα…

Inside Out, Lion King, Hercules, Zootopia, Frozen, Toy Story 2, Tangled, Πεντάμορφη και το Τέρας είναι μερικές από τις ταινίες που έχουν λάθη που κανείς δεν είχε παρατηρήσει.

Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που ακόμα και σε ταινίες blockbusters ή οσκαρικές οι ειδικοί που ασχολούνται με το τελικό μοντάζ, παρά την επιμονή τους στην λεπτομέρεια και τους εκατοντάδες ελέγχους, ενδέχεται να ξεχάσουν ή να μην παρατηρήσουν λάθη που εκ πρώτης όψεως δεν γίνονται αντιληπτά, όμως το μάτι του φαν τα “πιάνει”!

Δείτε το βίντεο με τα δέκα λάθη σε ταινίες της Ντίσνεϋ:

Ο άνθρωπος πίσω από τις ταινίες Ντίσνεϋ

Ο Γουώλτ Ντίσνεϋ έγινε ιδιαίτερα γνωστός ως επιτυχημένος παραμυθάς και δημιουργός ταινιών κινουμένων σχεδίων. Ως συνιδρυτής αρχικά της Walt Disney Productions (ο άλλος ιδρυτής ήταν ο αδελφός του, Ρόι Ντίσνεϋ) και μέχρι σήμερα κολοσσού Walt Disney Company έχει γίνει ένας από τους πιο διάσημους παραγωγούς στην ιστορία του κινηματογράφου.

Ο Ουώλτ Ντίσνεϋ έφυγε από τη ζωή στις 15 Δεκεμβρίου του 1966, σε ηλικία 65 ετών, από καρκίνο του πνεύμονα. “Θα ήθελα το όνομα Ντίσνεϋ να είναι συνώνυμο με θεάματα ποιότητας που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες”, είχε δηλώσει, αφήνοντας μια άτυπη διαθήκη στους κληρονόμους του.

Πηγή:  newsit.gr

Διαβάστε ακόμη:

Όταν η μητρότητα επισκέπτεται τις πριγκίπισσες της Disney!

Η εξέλιξη των ταινιών της Disney (1937-2016)

Αυτός ο μπαμπάς δημιουργεί φανταστικά κοστούμια της DISNEY για την πριγκίπισσα του!