Δεν Φαντάζεστε τι Κάνει Αυτή η Βρεφική Κούνια! Θα σας Λύσει τα Χέρια!

Δεν Φαντάζεστε τι Κάνει Αυτή η Βρεφική Κούνια! Θα σας Λύσει τα Χέρια!

thehomeissue_kounia-620x354

Όλοι οι νέοι γονείς έχουν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα: Δεν μπορούν να απολαύσουν έναν συνεχόμενο ύπνο άνω των 2-3 ωρών. Τι θα λέγατε λοιπόν αν σας γνωρίζαμε τη Snoo, μια συσκευή που θα σας βοηθήσει να απολαμβάνετε περισσότερες ώρες ύπνου και θα κάνει το μωράκι σας να κοιμάται πολύ πιο ήρεμα;

Η Snoo είναι μια κούνια που σχεδιάστηκε από τον βιομηχανικό σχεδιαστή Yves Behar. Πρόκειται για μια μίνιμαλ και πολύ στιλάτη κούνια που δημιουργήθηκε με τη σημαντική συμβολή του Παιδίατρου Dr. Harvey Karp, συγγραφέα του The Happiest Baby on the Block και μηχανικό του MIT Media Lab.

Να σας συστήσουμε τη Snoo, την πιο έξυπνη κούνια για μωρά.

Η μηχανοκίνητη κούνια μπορεί να αισθανθεί το παιδί σας όταν αυτό κλαίει και να το «βάλει» και πάλι για ύπνο. Η Snoo έχει επίσης μια άσπρη μηχανή θορύβου που μιμείται ήχους από τη μήτρα, και μπορεί να ελεγχθεί πλήρως μέσω εφαρμογής για smartphone.

Η κούνια στοιχίζει 1100 ευρώ και παρόλο που είναι αρκετά ακριβή δεν είναι λίγοι οι γονείς που ήδη έχουν τρέξει να την παραλάβουν. Και αν έχουν οι τύψεις ήδη αρχίσει να σας λούζουν, μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας. Αν είστε πιο ξεκούραστοι σίγουρα θα είστε και καλύτεροι γονείς!

Η κούνια εκτός από πολύ λειτουργική είναι και όμορφα σχεδιασμένη.

Η κούνια εκτός από πολύ λειτουργική είναι και όμορφα σχεδιασμένη.

Δείτε στο βίντεο πώς λειτουργεί η συγκεκριμένη κούνια.

spirossoulis.com

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε το παρακάτω βίντεο αν αναρωτιέστε γιατί είναι συνεχώς σκονισμένο το σπίτι σας!

4 απίστευτα μυστικά για σπίτι χωρίς καθόλου σκόνη

Τα σωτήρια tips για να μη γεμίζει διαρκώς το σπίτι σου σκόνη!