Η μικρή με τα πιο όμορφα και μεγάλα μάτια έχει μια συγκινητική ιστορία να σου πει

0

Η μικρή με τα πιο όμορφα και μεγάλα μάτια έχει μια συγκινητική ιστορία να σου πει

πιο όμορφα και μεγάλα μάτια

Η μικρή με τα πιο μεγάλα μάτια και τα πιο όμορφα έχει γίνει viral και η ιστορία της είναι πολύ συγκινητική.

[babyPostAd]Και όλοι στέλνουν την αγάπη τους σε αυτή τη μικρή πριγκίπισσα!

Η μικρή με τα πιο μεγάλα μάτια έχει γίνει viral και πολύ αγαπητή στον κόσμο. Με μια πρώτη ματιά είναι ένα πανέμορφο 2χρονο κοριτσάκι. Η ιστορία της, όμως, δεν σταματά εκεί και είναι πολύ συγκινητική.

3

Η μητέρα της λέει ότι η κόρη της λαμβάνει καθημερινα μηνύματα από τον κόσμο και συγχαρητήρια για τα τεράστια, σκούρα μάτια της, αλλά αναφέρει ότι αγωνίζεται για να μάθει πως να ανταποκριθεί επειδή τα μάτια της είναι το αποτέλεσμα μιας σπάνιας γενετικής κατάστασης.

Η Karina Martinez απ’ τη Μινεσότα, έχει συνηθίσει στον θαυμασμό των ανθρώπων για τα υπέροχα, μαύρα μάτια της κόρης της, Mehlani.  Ωστόσο, η μικρή έχει το σύνδρομο Axenfeld-Rieger, μια σπάνια κατάσταση των ματιών που επηρεάζει την ανάπτυξή τους ενώ έχει και γλαύκωμα. Η Mehlani διαγνώστηκε με αυτό το σύνδρομο, όταν ήταν περίπου μιας εβδομάδας.

4

Το σύνδρομο Anenfeld- Rieger επηρεάζει τον κερατοειδή και την ίριδα του ματιού, ενώ το γλαύκωμα μπορεί να βλάψει τα οπτικά νεύρα του ματιού και να οδηγήσει σε τύφλωση από την αυξημένη πίεση του ματιού. Παράλληλα, κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα, ενώ όταν ήταν μόλις 5 μηνών έπρεπε να κάνει επέμβαση.

Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής στη σταθεροποίηση της όρασής της.  Σε ένα μήνυμα της στο Twitter η μητέρα του κοριτσιού έγραψε: «Κάθε φορά που βγαίνουμε έξω και ένας άνθρωπος σχολιάζει θετικά το πόσο μεγάλα και όμορφα είναι τα μάτια της. Δεν ξέρω αν πρέπει να πω ή όχι για το ελάττωμα της. Αποφασίζω να μην πω τίποτα, χαμογελώ και λέω ευχαριστώ».

«Πάντα μου αφήνει ένα περίεργο συναίσθημα», συνέχισε, προσθέτοντας πως «απλά προσεύχομαι να γνωρίζει πάντα πόσο όμορφη είναι».

Η μαμά αναφέρει πως πάντα αγχώνεται όταν ξεκινούν τα σχολεία, καθώς φοβάται την αντίδραση των άλλων παιδιών. Αν την κοροϊδεύουν κι αν η ίδια ξεκινήσει να μισεί τα μοναδικά της μάτια;

«Θέλω να κλάψω όταν το σκέφτομαι αυτό, γιατί είναι τόσο δυνατή και γλυκιά και έχει ήδη περάσει πολλά», αναφέρει η μαμά της μικρής.

Βγαίνει πάντα έξω φορώντας τα γυαλιά ηλίου της, αφού τα μάτια της είναι πολύ ευαίσθητα. Παράλληλα, κάνεις τακτικές επισκέψεις στο γιατρό για να ελέγξει την πίεση στα μάτια.

1

Πηγή:ipop.gr