Διαγωνισμός! Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση «Ο χρουσαϊτός άτυς και η βασιλοπούλα Ροδογάλη»

Διαγωνισμός! Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση «Ο χρουσαϊτός άτυς και η βασιλοπούλα Ροδογάλη»

Ο χρουσαϊτός άτυς και η βασιλοπούλα Ροδογάλη

[babyPostAd]Θέλετε να δείτε την Κυριακή 11 Μαρτίου την παιδική θεατρική παράσταση του Μικρού Βορρά «Ο Χρουσαϊτός Άτυς και η βασιλιοπούλα Ροδογάλη», στο Θέατρο Τ.; 

Ο μικρός Βορράς και το Babyradio κληρώνουν 2 διπλές προσκλήσεις για 2 τυχερούς!

 Για να κερδίσετε στείλτε mail στο contest@babyradio.gr με το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση και το τηλέφωνο σας, γράφοντας τον τίτλο «Χρουσαϊτός Άτυς», και οι (2) τυχεροί θα ανακοινωθούν την  Παρασκευή 9 Μαρτίου!

Το παραμύθι, διατηρώντας το αυθεντικό μικρασιατικό γλωσσικό ιδίωμα, αφηγείται τις περιπέτειες της βασιλοπούλας Ροδογάλης, η οποία μετά τον θάνατο του βασιλιά πατέρα της διώχνεται από τις κακές αδερφές της και ζει με την παραμάνα της σ’ έναν μικρό πύργο. Μια μέρα ένας ολόχρυσος αϊτός μπαίνει στην κάμαρα της βασιλοπούλας, τινάζει τα φτερά του και εμφανίζεται μπροστά της ένα παλικάρι σαν άγγελος, ένα βασιλόπουλο μαγεμένο, ο Άτυς. Η αγάπη τους, που μόλις γεννήθηκε, θα χρειαστεί ωστόσο να ξεπεράσει πολλά εμπόδια πριν τους χαρίσει την ευτυχία…

Το μαγικό παραμύθι από τη Σμύρνη «Ο Χρουσαϊτός Άτυς και η βασιλιοπούλα Ροδογάλη» ζωντανεύει στο Θέατρο Τ. Από την Κυριακή 4/3 και για κάθε Κυριακή του Μαρτίου στις 18:00. Η εταιρεία θεάτρου Μικρός Βορράς καλεί τους μικρούς της φίλους να γίνουν θεατές σε μία ιστορία γεμάτη περιπέτεια. Να γνωρίσουν τον Άτυ, το μαγεμένο σε χρυσαετό βασιλόπουλο που θα προσπαθήσει να κερδίσει την αγάπη της βασιλοπούλας Ροδογάλης και να ξεπεράσουν μαζί τα τρομερά εμπόδια που θα συναντήσουν στο δόμο τους! Ένα παραμύθι για την ενηλικίωση και την αγάπη.

Το παραμύθι αυτό μας το διηγήθηκε μια παραμυθού από την όμορφη, κοσμοπολίτισσα, Σμύρνη στις αρχές του 1900, το κατέγραψε  η κ. Στέλλα Επιφανίου-Πετράκη και έτσι έφτασε στις μέρες μας. Από το 1998 παίζεται με πολύ μεγάλη επιτυχία σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και τώρα ο Μικρός Βορράς και ο σκηνοθέτης Τάσος Ράτζος θα το μοιραστούν με τους μικρούς τους φίλους που αγαπούν τα Ελληνκά λαϊκά παραμύθια και στη Θεσσαλονίκη.