Πάρε μέρος και κέρδισε ένα πακέτο περιποίησης από το Golden Beauty!

Πάρε μέρος και κέρδισε ένα πακέτο περιποίησης από το Golden Beauty!

Πάρε μέρος και κέρδισε ένα πακέτο περιποίησης από το Golden Beauty!

Το Babyradio σε συνεργασία με το Golden Beauty διοργανώνουν έναν διαγωνισμό με ένα υπέροχο δώρο που θα ενθουσιάσει κάθε μαμά!

Η νικήτρια θα κερδίσει ένα πακέτο περιποίησης στο Golden Beauty, το οποίο περιλαμβάνει 1 spa maniqure, 1 spa pediqure και χτένισμα από το γνωστό κομμωτήριο!

21216176_1553655834693807_748379412_o

Tο Golden Beauty Hair-Nails-Aesthetics είναι ένας πολυχώρος ομορφιάς και ευεξίας με πρωτοποριακές παροχές στην ιστορική Φωκίωνος Νέγρη 82 στην παλιά Quinta.
  • Spa manicure: Πλήρη ανανέωση στο δέρμα των χεριών με παραφίνη, σχήμα νυχιών, περιποίηση επωνυχίων, χαλαρωτικό μασάζ σε παλάμη & αγκώνα, θεραπευτική βάση και βάψιμο της επιλογής σας.
  • Spa pedicure: Πλήρη ανανέωση και ανακούφιση στο δέρμα των ποδιών με παραφίνη, περιποίηση επωνυχίων, διαδικασία pedicure, χαλαρωτικό μασάζ σε πέλμα & γάμπα, θεραπευτική βάση και βάψιμο της επιλογής σας.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό  κάντε like στο facebook page του Golden Beauty, κάντε δημόσιο share το διαγωνισμό και στείλτε mail στο contest@babyradio.gr με το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση και το τηλέφωνο σας, γράφοντας τον τίτλο «SPA» και η τυχερή νικήτρια θα ανακοινωθεί το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου!

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητή μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης.
  • Ο Διαγωνισμός ισχύει για όλη την Ελλάδα
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή του δώρου θα ενημερωθεί από τo babyradio κατά τη λήξη του διαγωνισμού με αποστολή e-mail.
  • Η χρήση του δώρου θα γίνει με την προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας.

Share.

Αφήστε το σχόλιο σας