Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε μια υπέροχη παιδική ινδιάνικη σκηνή!

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε μια υπέροχη παιδική ινδιάνικη σκηνή!

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε μια υπέροχη παιδική ινδιάνικη σκηνή!

Το Babyradio σε συνεργασία με το  teepees&crafties  διοργανώνουν έναν διαγωνισμό με ένα υπέροχο δώρο που θα ενθουσιάσει  κάθε παιδί!

Ο νικητής θα κερδίσει τη σκηνή της φωτογραφίας, μια σκηνή δηλαδή με γκρι μεγάλα αστέρια και διάσταση 1 μέτρο/πλευρά της, παράθυρο στην δεξιά πλευρά της και κορδελάκια που διακοσμούν όμορφα το δέσιμο των ξύλων.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό  κάντε like στο facebook page του teepees&crafties και στείλτε mail στο contest@babyradio.gr με το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση και το τηλέφωνο σας, γράφοντας τον τίτλο «Παιδική σκηνή» και ο τυχερός νικητής  θα ανακοινωθεί την Δευτέρα 22 Μαΐου!

18424927_1053544964746785_1589216413_n

Οι παιδικές ινδιάνικες σκηνές teepees&crafties είναι όλες χειροποίητες με προσοχή και πολύ φαντασία και προσαρμοσμένες στις προσωπικές επιλογές και προτιμήσεις σας. Με χαρούμενα χρώματα και σχέδια όπως αστέρια, ζιγκ ζαγκ, πουά και ριγέ σε παστέλ αποχρώσεις αλλά και σε πιο έντονους χρωματικούς συνδυασμούς, διακοσμημένα με τρέσες, κρόσσια, πον πον και δαντέλες δημιουργούμε ένα ιδανικό μέρος παιχνιδιού για τα παιδιά.

Τα υλικά μας, εκ ολοκλήρου φυσικά χωρίς περιττή χημική επεξεργασία αποτελούνται από ξύλα η μπαμπού και βαμβακερά υφασματα κατά την πλειοψηφία τους. Η σκηνουλα παίρνει ένα λεπτό για να την στήσετε και ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού και μπορείτε να τη μεταφέρετε σε οποίο δωμάτιο του σπιτιού θέλετε και το καλοκαίρι στην αυλή η στο μπαλκόνι.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητή μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης.
  • Ο Διαγωνισμός ισχύει για όλη την Ελλάδα
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή του δώρου θα ενημερωθεί από τo babyradio κατά τη λήξη του διαγωνισμού με αποστολή e-mail.
  • Το δώρο θα αποσταλεί στη διεύθυνση του νικητή και η παραλαβή του θα γίνει με την προσκόμιση της αστυνομικής του ταυτότητας.

Share.

Αφήστε το σχόλιο σας