Διαγωνισμός babyradio & hello kids | Κέρδισε 2 προσκλήσεις για το εργαστήριο με θέμα τον Ισαάκ Νεύτωνα για το Σάββατο 2/11

Αυτό το Σάββατο, 2 Νοεμβρίου, εμπνεόμαστε από τον Ισαάκ Νεύτωνα και μαθαίνουμε για τον ηλεκτρισμό και τον μαγνητισμό μαζί με το Hello Kids.

Τα δώρα του διαγωνισμού

2 παιδιά, 5-9 ετών, θα κερδίσουν τη συμμετοχή τους στο εργαστήρι για παιδιά του Σαββάτου, 2 Νοεμβρίου, στο χώρο του Hello Kids, Χαρ.Τρικούπη 6-10, Εμπορικό κέντρο Atrium, Αθήνα – hellokids.gr

Γινόμαστε μικροί επιστήμονες και ερχόμαστε σε επαφή με τον ηλεκτρισμό και τον μαγνητισμό κάνοντας δικά μας πειράματα, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα για παιδιά 5-9 ετών.

Με τον Δρ. Βασίλη Γρηγορίου, Φυσικό, Συγγραφέα και Υπεύθυνο υλικού φυσικής & πληροφορικής της Teacherland.gr

Διαδικασία διαγωνισμού

ΤΟ μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βάλεις τα στοιχεία σου στη σχετική φόρμα πιο κάτω σε αυτή τη σελίδα. Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2019 στις 10:00.

Πρέπει να γνωρίζεις ότι:

Ο Ισαάκ Νεύτων,υπήρξε ένας πανεπιστήμονας. Φυσικός, μαθηματικός, αστρονόμος, φιλόσοφος, αλχημιστής, ακόμα και θεολόγος. Θεωρείται πατέρας της Κλασικής Φυσικής και ο άνθρωπος που ανακάλυψε τo φαινόμενο της  «βαρύτητας».

Κατά το έτος 1666 ο Νεύτων έφυγε και πάλι από το Cambridge και πήγε στο σπίτι της μητέρας του στο Lincolnshire.

Καθώς περιφερόταν σκεφτικός στον κήπο, του ήρθε η σκέψη ότι η δύναμη της βαρύτητας (η οποία έφερε ένα μήλο από το δέντρο στο έδαφος) δεν περιορίζεται σε μια ορισμένη απόσταση από τη Γη, αλλά ότι αυτή η δύναμη πρέπει να εκτείνεται πολύ πιο πέρα από ό,τι νόμιζαν μέχρι τότε. Γιατί όχι μέχρι τη Σελήνη, είπε στον εαυτό του, και αν είναι έτσι, αυτό θα πρέπει να επηρεάζει την κίνησή της και ίσως να τη διατηρεί στην τροχιά της, και από τότε άρχισε να σκέφτεται πώς να υπολογίσει την επίδραση αυτής της υπόθεσης.

×

Όροι Συμμετοχής

1. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

2. Ο διαγωνισμός αρχίζει την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου και λήγει την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 στις 23:59 πμ.

3. Εκ των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό, θα αναδειχθούν με κλήρωση δύο (2) νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν από μια πρόσκληση για το εργαστήρι του Hello Kids με θέμα τον Ισαάκ Νεύτωνα, για το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019.

4. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019 στα γραφεία του babyradio.gr (Λεοφ. Δημοκρατίας 257, Αλεξανδρούπολη), μετά το πέρας της λήξης του διαγωνισμού. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο site babyradio.gr, την ίδια ημέρα. Επιπλέον οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail, στη διεύθυνση που έχουν δηλώσει.

5. Το δώρο είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.

6. Νόμιμοι φόροι επί των δώρων, τέλη, κρατήσεις, και οποιαδήποτε άλλη δαπάνη απαιτείται για τη λήψη των δώρων, βαρύνουν τους νικητές.

7. Η διοργανώτρια εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε τυχόν σωματική ή περιουσιακή βλάβη ή οποιουδήποτε άλλου είδους ζημία/δαπάνη προκληθεί στον νικητή ή/και τον συνοδό του από την λήψη του δώρου ή και την ακύρωση ή αναβολή πραγματοποίησης αυτού.

8. Με δεδομένο ότι η διοργανώτρια εταιρεία στο πλαίσιο του διαγωνισμού θα επεξεργάζεται προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο), αναλαμβάνει την υποχρέωση να τηρήσει τα αρχεία αυτά απόρρητα και να προβεί στην επεξεργασία τους στο απολύτως αναγκαίο μέτρο για τις ανάγκες διεξαγωγής και δημοσιότητας του διαγωνισμού, (δημοσιοποίηση του ονόματος των νικητών στο site και στις σελίδες του σε sites κοινωνικής δικτύωσης), λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων.

9. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό αποτελεί ελεύθερη και σαφή εκ μέρους των συμμετεχόντων δήλωση κατά την έννοια του Ν. 2472/1997 για την εκ μέρους της εταιρείας τήρηση αρχείου με τα προσωπικά τους δεδομένα (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, email) και την επεξεργασία τους από τη διοργανώτρια εταιρεία. Η δε αποδοχή του δώρου συνιστά συγκατάθεση του νικητή για τη χρήση του ονόματός του με σκοπό τη δημοσιοποίηση του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του καθώς και για την επεξεργασία των προσωπικών του στοιχείων κατά τα παραπάνω. Οι νικητές ουδεμία αξίωση διατηρούν κατά της διοργανώτριας, εξ αυτού του λόγου και ουδεμίας αμοιβής ή αποζημίωσης δικαιούνται.

10. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει το διαγωνισμό, να τροποποιήσει τους όρους του και να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του.

11. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει γνώση και αποδοχή των όρων του.

Κλείσιμο

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:

1. ΑΘΗΝΑ ΠΟΜΟΝΗ
2. ΕΙΡΗΝΗ ΡΟΥΚΛΙΩΤΗ