Δείτε τους νικητές του διαγωνισμού | Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η Λία και η τελεία» στις 24/11

Λάβε μέρος στο διαγωνισμό του babyradio για να κερδίσεις μία από τις 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η Λία και η τελεία» στο Θέατρο ΑΡΓώ για την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 12:00.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις τα στοιχεία σου στην φόρμα στο τέλος αυτής της σελίδας.

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου στις 23:59 και η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου το πρωί. Οι νικητές θα ανακοινωθούν από αυτή τη σελίδα την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019.

Θέατρο ΑΡΓώΕλευσινίων 15, Αθήνα 104 37

Είμαστε Τέλειοι με όλες μας τις Ατέλειες

Η Λία ένα μικρό κορίτσι που δεν ξέρει να ζωγραφίζει (ή  δεν της αρέσει η ζωγραφική), δεν φοβάται να εκφράσει το θυμό της και να βάλει τέλος σε όλη αυτήν την ιστορία που λέγεται μάθημα ζωγραφικής. Ονειρεύεται το ιδανικό σχολείο και διώχνει μακριά τον εφιάλτη που λέγεται «τελειότητα».

Ένα ξέσπασμα θυμού και η δημιουργία μιας μοναδικής τελείας, θα είναι το έναυσμα να ανακαλύψει μαζί με τα παιδιά, το ταλέντο της, την μοναδικότητα της και να αφήσει το προσωπικό της  ίχνος.

Θεατρική διασκευή της Δέσποινας Μαραγκουδάκη από το βιβλίο του Peter. H. Reynolds ”η τελεία”.

Η Λία δεν φοβάται να θυμώνει!
Η Λία βάζει ένα τέλος!
Η Λία πεισμώνει!
Η Λία ονειρεύεται!
Η Λία ανακαλύπτει την τελειότητα της!
Η Λία δίνει θάρρος!

Η Λία θα βοηθήσει τους μικρούς θεατές να βάλουν τις προσωπικές τους τελείες σε όλα αυτά που τους πληγώνουν, να ανακαλύψουν την μοναδικότητα τους και να αφήσουν την δική τους τελεία πάνω στον κόσμο.

Μια παράσταση ύμνος στην Διαφορετικότητα.

Συντελεστές

ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: BAΣΙΛΗΣ ΧΑΛΑΚΑΤΕΒΑΚΗΣ
ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΘΑΝΗ
ΣΚΗΝΙΚΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΠΕΜΠΕΛΟΥ
ΠΑΙΖΟΥΝ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΟΡΕΤΣΗ, ΠΛΑΤΑΝΟΥ ΜΆΪΡΑ, ΚΛΕΟΠΆΤΡΑ ΚΑΣΆΠΗ.

ΧΡΟΝΟΣ-ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Οργάνωση & παραγωγή θεατρικών & μουσικών παραστάσεων,
Πολιτιστικές εκδηλώσεις, Βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα.

×

Όροι Συμμετοχής

1. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

2. Ο διαγωνισμός αρχίζει τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 και λήγει την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 στις 23:59.

3. Εκ των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό, θα αναδειχθούν με κλήρωση πέντε (5) νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν από μια πρόσκληση για την παράστηαση «Η Λία και η τελεία», για την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 στις 12:00.

4. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 στα γραφεία του babyradio.gr (Λεοφ. Δημοκρατίας 257, Αλεξανδρούπολη), μετά το πέρας της λήξης του διαγωνισμού. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο site babyradio.gr, την ίδια ημέρα. Επιπλέον οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail, στη διεύθυνση που έχουν δηλώσει.

5. Το δώρο είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.

6. Νόμιμοι φόροι επί των δώρων, τέλη, κρατήσεις, και οποιαδήποτε άλλη δαπάνη απαιτείται για τη λήψη των δώρων, βαρύνουν τους νικητές.

7. Η διοργανώτρια εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε τυχόν σωματική ή περιουσιακή βλάβη ή οποιουδήποτε άλλου είδους ζημία/δαπάνη προκληθεί στον νικητή ή/και τον συνοδό του από την λήψη του δώρου ή και την ακύρωση ή αναβολή πραγματοποίησης αυτού.

8. Με δεδομένο ότι η διοργανώτρια εταιρεία στο πλαίσιο του διαγωνισμού θα επεξεργάζεται προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο), αναλαμβάνει την υποχρέωση να τηρήσει τα αρχεία αυτά απόρρητα και να προβεί στην επεξεργασία τους στο απολύτως αναγκαίο μέτρο για τις ανάγκες διεξαγωγής και δημοσιότητας του διαγωνισμού, (δημοσιοποίηση του ονόματος των νικητών στο site και στις σελίδες του σε sites κοινωνικής δικτύωσης), λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων.

9. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό αποτελεί ελεύθερη και σαφή εκ μέρους των συμμετεχόντων δήλωση κατά την έννοια του Ν. 2472/1997 για την εκ μέρους της εταιρείας τήρηση αρχείου με τα προσωπικά τους δεδομένα (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, email) και την επεξεργασία τους από τη διοργανώτρια εταιρεία. Η δε αποδοχή του δώρου συνιστά συγκατάθεση του νικητή για τη χρήση του ονόματός του με σκοπό τη δημοσιοποίηση του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του καθώς και για την επεξεργασία των προσωπικών του στοιχείων κατά τα παραπάνω. Οι νικητές ουδεμία αξίωση διατηρούν κατά της διοργανώτριας, εξ αυτού του λόγου και ουδεμίας αμοιβής ή αποζημίωσης δικαιούνται.

10. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει το διαγωνισμό, να τροποποιήσει τους όρους του και να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του.

11. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει γνώση και αποδοχή των όρων του.

Κλείσιμο

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:

1. Γεωργία Ανδρεαδου
2. Μάρθα Γρίσπου
3. Νικολία Δημοπούλου
4. Κατερίνα Αντωνάτου
5. Δημήτρης Σοφικίτης