Διαγωνισμός babyradio | Κερδίστε συμμετοχή στο παιδικό εργαστήρι ζωγραφικής του Hello Kids με θέμα τον Πικάσο για το Σάββατο 19/10

Αυτό το Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019, γνωρίζουμε τις σημαντικές προσωπικότητες του αιώνα μας και τον Πάμπλο Πικάσο ζωγραφίζοντας πάνω σε καμβά με μεικτές τεχνικές.

Εμπνεόμαστε από τον Πάμπλο Πικάσο, Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019, 12:00μ-1:30 μ.μ και μαθαίνουμε νέες ενδιαφέρουσες τεχνικές

Περισσότερα για την εκδήλωση αυτή δείτε εδώ

Τα δώρα του διαγωνισμού

Κέρδισε μια από τις 2 συμμετοχές για τα παιδιά στο εργαστήρι ζωγραφικής με θέμα τον Πάμπλο Πικάσο που θα γίνει το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 (12:00 με 13:30) στον χώρο του hello kids στην Αθήνα, Χαρ.Τρικούπη 6-10, Εμπορικό κέντρο Atrium.

Βάλε τα στοιχεία σου στη φόρμα για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό του babyradio και του hello kids.

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

  • Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
  • Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στις 12:00
×

Όροι Συμμετοχής

1. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

2. Ο διαγωνισμός αρχίζει την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου και λήγει την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 στις 10:00 πμ.

3. Εκ των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό, θα αναδειχθούν με κλήρωση δύο (2) νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν από μια συμμετοχή για το εργαστήρι ζωγραφικής του Hello Kids με θέμα τον Πάμπλο Πικάσο ου θα γίνει το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019.

4. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 στα γραφεία του babyradio.gr (Λεοφ. Δημοκρατίας 257, Αλεξανδρούπολη). Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο site babyradio.gr, την ίδια ημέρα. Επιπλέον οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail, στη διεύθυνση που έχουν δηλώσει.

5. Το δώρο είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.

6. Νόμιμοι φόροι επί των δώρων, τέλη, κρατήσεις, και οποιαδήποτε άλλη δαπάνη απαιτείται για τη λήψη των δώρων, βαρύνουν τους νικητές.

7. Η διοργανώτρια εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε τυχόν σωματική ή περιουσιακή βλάβη ή οποιουδήποτε άλλου είδους ζημία/δαπάνη προκληθεί στον νικητή ή/και τον συνοδό του από την λήψη του δώρου ή και την ακύρωση ή αναβολή πραγματοποίησης αυτού.

8. Με δεδομένο ότι η διοργανώτρια εταιρεία στο πλαίσιο του διαγωνισμού θα επεξεργάζεται προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο), αναλαμβάνει την υποχρέωση να τηρήσει τα αρχεία αυτά απόρρητα και να προβεί στην επεξεργασία τους στο απολύτως αναγκαίο μέτρο για τις ανάγκες διεξαγωγής και δημοσιότητας του διαγωνισμού, (δημοσιοποίηση του ονόματος των νικητών στο site και στις σελίδες του σε sites κοινωνικής δικτύωσης), λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων.

9. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό αποτελεί ελεύθερη και σαφή εκ μέρους των συμμετεχόντων δήλωση κατά την έννοια του Ν. 2472/1997 για την εκ μέρους της εταιρείας τήρηση αρχείου με τα προσωπικά τους δεδομένα (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, email) και την επεξεργασία τους από τη διοργανώτρια εταιρεία. Η δε αποδοχή του δώρου συνιστά συγκατάθεση του νικητή για τη χρήση του ονόματός του με σκοπό τη δημοσιοποίηση του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του καθώς και για την επεξεργασία των προσωπικών του στοιχείων κατά τα παραπάνω. Οι νικητές ουδεμία αξίωση διατηρούν κατά της διοργανώτριας, εξ αυτού του λόγου και ουδεμίας αμοιβής ή αποζημίωσης δικαιούνται.

10. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει το διαγωνισμό, να τροποποιήσει τους όρους του και να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του.

11. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει γνώση και αποδοχή των όρων του.

Κλείσιμο

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:

1. Άννα Νταγκονάκη
2. Σπύρος Τριανταφύλλου