Διαγωνισμός babyradio | Κερδίστε από μια διπλή πρόσκληση για τις παραστάσεις του Θεάτρου Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο για ττις 26 ή 27/10

Το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο White Puppet άλλαξε χώρο και από το Σαββατοκύριακο 26-27 Οκτωβρίου θα το βρείτε στο Θέατρο OLVIO, με πρωτότυπες παραστάσεις για παιδιά από 10 μηνών και πάνω.

Το babyradio με το Θέατρο Κούκλας σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε από μία διπλή πρόσκληση για μία από τις παραστάσεις που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 26-27 Οκτωβρίου.

Βάλτε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα, επιλέξτε την παράσταση που σας ενδιαφέρει και μείνετε συντονισμένοι για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού μας. Καλή σας επιτυχία!

Παραστάσεις:

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου στις 11:00 «Ο ΤΟΥ-ΤΟΥ και η ΤΣΑΦ-ΤΣΟΥΦ» της Ιρίνα Μπόικο‬.

Μια διαδραστική παράσταση ‪για βρέφη, (Baby Theatre‬) για παιδιά από 10 μηνών έως 3 ετών. Δείτε περισσότερα εδώ.

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου στις 12:15 «ΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΓΑΤΑ» της Ιρίνα Μπόικο ‬

‪Παράσταση για βρέφη, Baby Theatre, για παιδιά από 10 μηνών έως 3 ετών, ‬‪για την πρώτη επαφή με το θέατρο.‬ Δείτε περισσότερα εδώ.

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου στις 11:00 «ΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΓΑΤΑ» της Ιρίνα Μπόικο ‬

‪‪Παράσταση για βρέφη, Baby Theatre, για παιδιά από 10 μηνών έως 3 ετών, ‬‪για την πρώτη επαφή με το θέατρο.‬ Δείτε περισσότερα εδώ.

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου στις 12:15 «Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΤΑ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙΑ»

Κουκλοθεατρικό μιούζικαλ για παιδιά 2,5-5,5 ετών με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών. Δείτε περισσότερα εδώ.

Σημαντικό

Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας θα πρέπει να προηγηθεί απαραιτήτως τηλεφωνική κράτηση από τους νικητές στο τηλ: 697 3631659

Πληροφορίες

Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο WHITE PUPPET στο ΘΕΑΤΡΟ OLVIO (Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίου 7, Βοτανικός) – irinaboikotheatre.blogspot.gr/

×

Όροι Συμμετοχής

1. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

2. Ο διαγωνισμός αρχίζει την Τρίτη 22 Οκτωβρίου και λήγει την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 στις 10:00 πμ.

3. Εκ των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό, θα αναδειχθούν με κλήρωση δύο (2) νικητές για κάθε παράσταση, οι οποίοι θα κερδίσουν από μια από τις 2 διπλές προσκλήσεις για τις παραστάσεις του Θεάτρου Κούκλας το Σαββατοκύριακο 26-27 Οκτωβρίου 2019 που θα έχουν επιλέξει.

4. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 στα γραφεία του babyradio.gr (Λεοφ. Δημοκρατίας 257, Αλεξανδρούπολη), μετά το πέρας της λήξης του διαγωνισμού. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο site babyradio.gr, την ίδια ημέρα. Επιπλέον οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail, στη διεύθυνση που έχουν δηλώσει.

5. Το δώρο είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.

6. Νόμιμοι φόροι επί των δώρων, τέλη, κρατήσεις, και οποιαδήποτε άλλη δαπάνη απαιτείται για τη λήψη των δώρων, βαρύνουν τους νικητές.

7. Η διοργανώτρια εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε τυχόν σωματική ή περιουσιακή βλάβη ή οποιουδήποτε άλλου είδους ζημία/δαπάνη προκληθεί στον νικητή ή/και τον συνοδό του από την λήψη του δώρου ή και την ακύρωση ή αναβολή πραγματοποίησης αυτού.

8. Με δεδομένο ότι η διοργανώτρια εταιρεία στο πλαίσιο του διαγωνισμού θα επεξεργάζεται προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο), αναλαμβάνει την υποχρέωση να τηρήσει τα αρχεία αυτά απόρρητα και να προβεί στην επεξεργασία τους στο απολύτως αναγκαίο μέτρο για τις ανάγκες διεξαγωγής και δημοσιότητας του διαγωνισμού, (δημοσιοποίηση του ονόματος των νικητών στο site και στις σελίδες του σε sites κοινωνικής δικτύωσης), λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων.

9. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό αποτελεί ελεύθερη και σαφή εκ μέρους των συμμετεχόντων δήλωση κατά την έννοια του Ν. 2472/1997 για την εκ μέρους της εταιρείας τήρηση αρχείου με τα προσωπικά τους δεδομένα (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, email) και την επεξεργασία τους από τη διοργανώτρια εταιρεία. Η δε αποδοχή του δώρου συνιστά συγκατάθεση του νικητή για τη χρήση του ονόματός του με σκοπό τη δημοσιοποίηση του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του καθώς και για την επεξεργασία των προσωπικών του στοιχείων κατά τα παραπάνω. Οι νικητές ουδεμία αξίωση διατηρούν κατά της διοργανώτριας, εξ αυτού του λόγου και ουδεμίας αμοιβής ή αποζημίωσης δικαιούνται.

10. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει το διαγωνισμό, να τροποποιήσει τους όρους του και να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του.

11. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει γνώση και αποδοχή των όρων του.

Κλείσιμο

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:

Οι νικητές αυτού του διαγωνισμού ενημερώθηκαν με email.