Φήμες εγκυμοσύνης για Miley Cyrus!

Φήμες εγκυμοσύνης για Miley Cyrus!

Φήμες εγκυμοσύνης για Miley Cyrus!

Η Miley Cyrus έχει παντρευτεί και έχει δηλώσει τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Liam Hemsworth ότι θέλουν πολύ να κάνουν παιδιά!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΕ 3 ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟ!

Αυτές οι δηλώσεις, σε συνδυασμό με την πρόσφατη ανάρτηση της σταρ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πυροδότησαν τις φήμες ότι μπορεί και να είναι έγκυος.

Η Cyrus που γιόρτασε τα γενέθλια της και διαδικτυακά, ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram στην οποία φαίνεται η ελαφρώς φουσκωμένη κοιλιά της.

1

Για να είμαστε ειλικρινείς βέβαια κι εμείς θα πιστεύαμε ακριβώς το ίδιο αν την βλέπαμε χωρίς αυτά τα σχόλια. Το Hollywood άλλωστε τους τελευταίους μήνες είναι φουλ στις εγκυμοσύνες, οπότε δεν θα μας φαινόταν και καθόλου περίεργο. Δυστυχώς όμως οι φαν της δεν απόλαυσαν για πολλή ώρα αυτήν τη χαρούμενη είδηση, αφού η ίδια η star διέψευσε κατηγορηματικά τις όποιες φήμες.

«Αγενές! Δεν είμαι έγκυος απλά έφαγα έναν τόνο γαλοπούλα», έγραψε η Miley Cyrus σε όλα τα accounts της, διαψεύδοντας όλες αυτές τις φήμες που κυκλοφόρησαν λίγο μετά την Instagram ανάρτηση της με την παραφουσκωμένη κοιλίτσα. Τουλάχιστον αυτή δεν μας ταλαιπώρησε πολύ!

Πηγή: queen.gr

Το διαβάσαμε στο:mother.gr

Share.

Αφήστε το σχόλιο σας