Ο πρίγκιπας William μόλις μας έδωσε ένα hint για το όνομα του γιου του

Ο πρίγκιπας William μόλις μας έδωσε ένα hint για το όνομα του γιου του

Ο πρίγκιπας William μόλις μας έδωσε ένα hint για το όνομα του γιου του

Ανήμερα του Αγίου Γεωργίου η Kate Middleton έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι, επιβεβαιώνοντας όλα τα στοιχήματα και τις πηγές, που έλεγαν καιρό τώρα πως πρόκειται να γεννήσει στις 23 Απριλίου. Η Δούκισσα του Cambridge και ο πρίγκιπας William απέκτησαν ακόμη έναν γιο, μεγαλώνοντας έτσι την οικογένεια τους κατά ένα μέλος.

Συμβουλές υγείας και φροντίδας για βρέφη και παιδιά

Κι ενώ έχουμε ήδη δει και τις πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου πρίγκιπα –ναι είναι τόσο γλύκας, όσο τον είχαμε φανταστεί- δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη το όνομά του. Ο πρίγκιπας William έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την γέννηση του γιου του, μιλώντας με πολύ γλυκά και όμορφα λόγια γι’ αυτόν.

Μάλιστα απαντώντας σε ερωτήσεις του κόσμου είπε: «Ο ύπνος πηγαίνει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Συμπεριφέρεται στον εαυτό του, όπως ακριβώς πρέπει». Πολλοί ήταν αυτοί βέβαια που ρώτησαν και για το όνομα του μικρούλη, με τον Δούκα να απαντά πως ίσως έχουν επιλέξει το Alexander, που είναι το μεσαίο όνομα του πρίγκιπα George (μιας και γεννήθηκε ανήμερα της γιορτής του) ή το Jerry, που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την βασιλική οικογένεια.

Λίγη υπομονή και η επίσημη ανακοίνωση από το Kensington Palace θα βγει σύντομα.

Πηγή:   queen.gr

Share.

Αφήστε το σχόλιο σας