Οικογένεια με οικολογικές ανησυχίες

Οικογένεια με οικολογικές ανησυχίες

Οικογένεια με οικολογικές ανησυχίες

Είναι πολύ σημαντικό να μεγαλώνουμε τα παιδιά με οικολογικές ανησυχίες. Η Γη είναι το σπίτι όλων μας… και των παιδιών που θα αποκτήσουν τα παιδιά μας και πιο πέρα. Γι’ αυτό και είναι αναγκαίο να είμαστε ευγνώμονες απέναντί του. Να το σεβόμαστε, να το αγαπάμε και να το φροντίζουμε.

Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε ένα ταξίδι στην Disneyland για ΟΛΗ την οικογένεια και πολλά φανταστικά δώρα

Δεν είναι αρκετό να μιλάμε στα παιδιά προσπαθώντας να εγείρουμε τις οικολογικές τους ανησυχίες. Είναι σημαντικό οικογενειακώς να αναλαμβάνουμε δράση…

Οργανώστε τον καθαρισμό του πάρκου ή της παραλίας

Οργάνωσε μαζί με τα παιδιά σου μια μέρα όπου θα την αφιερώσετε στον καθαρισμό του πάρκου που επισκέπτεστε ή της παραλίας που βρίσκεται κοντά στο σπίτι. Πρόχειρα ρούχα, γάντια, μάσκα αν είναι απαραίτητο και μπόλικες σακούλες. Μπορούν να καλέσουν και τους φίλους τους. Μαζέψτε όλα τα σκουπίδια και τα άχρηστα αντικείμενα. Τα ξερά κλαδιά και ό,τι χαλάει την εικόνα του πάρκου. Ομοίως και στην παραλία. Οι παραλίες τον Φθινόπωρο και τον Χειμώνα μετατρέπονται σε σκουπιδότοπους. Για αρκετούς το γεγονός ότι δεν τις επισκέπτονται για μπάνιο, είναι αρκετό για να πετάξουν περνώντας από εκεί το μικρό ή το πολύ μεγάλο σκουπίδι τους.

Δεντροφύτευση

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ

Share.

Αφήστε το σχόλιο σας