Διώξτε την άσχημη μυρωδιά του τσιγάρου από το σπίτι με λίγο μαλακτικό!

μυρωδιά του τσιγάρου από το σπίτι

Πόσες φορές σας έχει τύχει να μπαίνετε στο σπίτι σας και να θέλετε κατευθείαν να βγείτε ξανά λόγω της άσχημης μυρωδιάς του τσιγάρου που υπάρχει στον χώρο; Εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε την πιο εύκολη λύση.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι λίγο μαλακτικό ρούχων.

Πάρτε ένα βαποριζατέρ (μπουκαλάκι με στόμιο σπρέι) και γεμίστε το με 1 κ.σ. μαλακτικό και ένα ποτήρι νερό. Ανακινήστε καλά το μπουκάλι και ψεκάστε με αυτό τις κουρτίνες σας. Αμέσως το σπίτι σας θα μοσχομυρίσει φρεσκάδα και καθαριότητα.

Αν το να το κόψετε δεν αποτελεί επιλογή, τότε μπορείτε απλά να διώξετε την άσχημη μυρωδιά του από το σπίτι με λίγο μαλακτικό.

Το ίδιο ακριβώς μπορείτε να κάνετε ψεκάζοντας με το ίδιο μείγμα τα συρτάρια με τα εσώρουχά σας, τα ριχτάρια ή τα καλύμματα του σαλονιού καθώς και τις υφασμάτικες πολυθρόνες και τα μαξιλαράκια σας.

Φυσικά αν είστε από εκείνους που δεν καπνίζουν αλλά έχουν καπνίζοντες στο σπίτι μπορείτε να ψεκάσετε με το μείγμα και τα καθίσματα του αυτοκινήτου του καπνιστή της οικογένειας κάθε φορά που μπαίνετε σε αυτό. Έτσι θα μοσχομυρίζει και αυτό.

Διαβάστε ακόμη: