Δείτε πώς θα γλιτώσετε χρήματα αξιοποιώντας την κούνια του μωρού!

Δείτε πώς θα γλιτώσετε χρήματα αξιοποιώντας την κούνια του μωρού!

αξιοποιώντας την κούνια του μωρού

Μεγάλωσε το μωρό σας και δεν ξέρετε τι να κάνετε με την κούνια του; Αν δεν έχετε κάποιο άλλο μωρό να τη δώσετε μπορείτε να την μετατρέψετε σε ένα πολύ χρήσιμο έπιπλο.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένας μαυροπίνακας στο μέγεθος της κούνιας και μερικά γατζάκια (προαιρετικά). Ξεκινήστε αφαιρώντας το στρώμα από την κούνια καθώς και τις ξύλινες σανίδες. Έπειτα εφαρμόστε τον μαυροπίνακα πάνω στην κούνια. Εκεί θα μπορούν τα παιδάκια σας να ζωγραφίζουν ή και να τον έχουν σαν ένα μικρό γραφείο για να ασχολούνται με τη ζωγραφική και τα παιχνίδια τους.

Πάρτε μια-δυο μικρές καρεκλίτσες (αναλόγως με το πόσα παιδιά έχετε) και βάλτε τις μπροστά στο πρώην κρεβατάκι.

mwro

Μετατρέψτε την κούνια του μωρού σε χρήσιμα έπιπλα!

Αν θέλετε να το κάνετε ένα ακόμα πιο όμορφο και χρήσιμο γραφείο μπορείτε να βάλετε μερικά γατζάκια στα κάγκελα του κρεβατιού για να κρεμάνε τα παιδιά σας τα ψαλίδια τους και ό,τι άλλο θέλουν. Επιπλέον μπορείτε να βάλετε ραφάκια πάνω στα κάγκελα για να βάζετε τα βιβλία των παιδιών.

Τέλος, όσο μεγαλώνουν τα παιδιά σας ιδανικό θα είναι να ανεβάζετε και το ύψος του μαυροπίνακα έτσι ώστε να μπορούν να χωράνε να κάθονται στο γραφειάκι του. Δεν χρειάζεται να το κρατήσετε μέχρι να πάνε στο λύκειο, αλλά μέχρι τις πρώτες τάξεις του δημοτικού είναι μια πολύ καλή λύση αν δεν θέλετε να μπείτε σε έξοδα. Με λίγη φαντασία μπορείτε να μεταμορφώσετε εντελώς την παλιά τους κούνια.

Πηγή: faysbook.gr

Διαβάστε ακόμη:

Τι να κάνω την κούνια του μωρού; 7 τρόποι για να την αξιοποιήσετε

Απίστευτες ιδέες για να μεταμορφώσετε την κούνια του μωρού