Η δίαιτα αποτοξίνωσης της Ελένης Πετρουλάκη:
Πρωινό
Δημητριακά ολικής άλεσης με γάλα χωρίς λακτόζη (που προκαλεί πρηξίματα)
Δεκατιανό
1 γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
Μεσημεριανό
Σούπα με: κοτόπουλο ή κρέας ή ψάρι (120 γραμμάρια περίπου). Αλέθουμε στο μπλέντερ κολοκύθι, καρότο, πατάτα, κρεμμύδι και προσθέτουμε φρέσκο λάδι. (Πρόκειται ουσιαστικά για τη διατροφή που κάνουμε και στα μωρά, αποκάλυψε η Ελένη!)
Απογευματινό
Ζελέ φρούτων ή πορτοκάλι/ κίτρο/γκρέιπ φρουτ (ό,τι έχει να κάνει με τα λιποδιαλυτικά εσπεριδοειδή)
Βραδινό
Σούπα που περίσσεψε από το μεσημέρι
Extra Tip από την Ελένη Πετρουλάκη:
«Όσο πιο πολλά υγρά παίρνουμε την εβδομάδα αυτή της αποτοξίνωσης (ή τρεις ημέρες ανάλογα για το πόσο θα την ακολουθήσεις) τόσο το καλύτερο. Πες όχι στα διατροφικά σοκ, κάνοντας αποτοξίνωση μόνο με σταφύλι ή πορτοκάλια, γιατί ο οργανισμός μπλοκάρει».
Μην παραλείπεις να καταναλώσεις:
- 2 λίτρα νερό καθημερινά
- 2 φλιτζάνια πράσινο τσάι
- ξηρά δαμάσκηνα αντί για γλυκό