Δώσε το σωστό σχήμα στα φρύδια σου, ανάλογα με το σχήμα προσώπου που έχεις!

1262

Το σωστό σχήμα στα φρύδια σου μπορεί να αλλάξει όλο το πρόσωπό σου. Μπορεί να σε κάνει να δείχνεις πολύ νεότερη και να ισορροπήσει τα χαρακτηριστικά σου. Αν ακόμα δεν έχεις ασχοληθεί με το να ανακαλύψεις ποιο είναι το σωστό σχήμα για τα δικά σου φρύδια σου, τότε ευκαιρία να πάρεις τώρα το τσιμπιδάκι. Σίγουρα όλοι θα αναρωτηθούν τι έκανες και ομόρφυνες…

Εάν έχεις στρογγυλό πρόσωπο

Το σωστό σχήμα στα φρύδια απαιτεί ψηλή γωνία
Πώς να το πετύχεις: Βγάλε τα φρύδια σου κάτω από τη φυσική τους γραμμή για να δημιουργήσεις την ψηλή γωνία και να χαρίσεις μήκος στο πρόσωπο σου. Το σωστό σημείο να δημιουργήσεις τη γωνία είναι εκεί που τελειώνει η κόρη του ματιού σου, όταν κοιτάς ευθεία. Για να φαίνονται ακόμη πιο όμορφα τα φρύδια σου, μην ξεχνάς να τα χτενίζεις πάντα προς τα πάνω.

Εάν έχεις τετράγωνο πρόσωπο

Το σωστό σχήμα στα φρύδια απαιτεί ήπια καμπύλη
Πώς να το επιτύχεις:  Για να «καδράρεις» με τα φρύδια ένα τετράγωνο πρόσωπο θα πρέπει η γωνία τους να είναι ακριβώς πάνω από το πιο πλατύ σημείο της γραμμής του πιγουνιού. Βγάλε τα φρύδια σου και μετά χρησιμοποίησε ένα μολύβι σε χρώμα έναν τόνο πιο ανοιχτό από το φυσικό σου, για να τα «ανοίξεις». Προσοχή! Μην τα παρακάνεις λεπτά, το τετράγωνο πρόσωπο χρειάζεται γεμάτα φρύδια, αλλά με καμπύλη.

Εάν έχεις οβάλ πρόσωπο

Το σωστό σχήμα στα φρύδια απαιτεί μεγαλύτερο μήκος
Πώς να το επιτύχεις :Το επιπλέον μήκος στα φρύδια σου θα χαρίσει ισορροπία στο μακρύ σου πρόσωπο. Μπορείς είτε να μην αφαιρείς την «ουρά» των φρυδιών σου είτε να τη ζωγραφίζεις χρησιμοποιώντας σκιά στο ίδιο χρώμα με αυτά. Βγάλε τις περιττές τρίχες, αλλά μην το παρακάνεις ούτε στην αρχή των φρυδιών: η εσωτερική γωνία των ματιών σου πρέπει να είναι το σημείο που θα αρχίζουν τα φρύδια σου.

Εάν έχεις πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς

Το σωστό σχήμα στα φρύδια απαιτεί αυξημένο πάχος
Πώς να το επιτύχεις: Τα έντονα ζυγωματικά σε ένα τέτοιο πρόσωπο μπορούν να δείχνουν ομορφότερα αν γεμίσεις και τα φρύδια σου. Η στρατηγική, λοιπόν, είναι ότι βγάζουμε τις άτακτες τρίχες, αλλά διατηρούμε το πάχος τους. Εάν τα δικά σου είναι λεπτά, τότε με ένα μολύβι στο χρώμα των μαλλιών σου κάνε μικρές πινελιές προς τη φορά των φρυδιών σου.

Πηγή: helloladies.gr

Διαβάστε ακόμη:

Θέλεις ίσια μαλλιά; Μάθε τον πιο φυσικό τρόπο να το πετύχεις!

Spa στο σπίτι με απλές DIY συνταγές ομορφιάς

Το ξέρεις ότι τόσο καιρό κουρευόσουν με τον λάθος τρόπο;