Έγκυος και πάλι η Kate Middleton; Τα σημάδια και οι μαρτυρίες από το παλάτι

Έγκυος και πάλι η Kate Middleton; Τα σημάδια και οι μαρτυρίες από το παλάτι

Kate Middleton

Ένα δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ! Βρετανίας αποκαλύπτει αποκλειστικά την τέταρτη εγκυμοσύνη της Kate Middleton.
Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω περιοδικό η Kate είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της, περίπου πέντε μήνες μετά τον ερχομό του πρίγκιπα Louis.
Πηγή από το παλάτι αναφέρει πως η Δούκισσα του Cambridge ήθελε πάντα τέσσερα παιδιά και θεώρησε πως στα 37 της χρόνια είναι μια καλή ηλικία για να ολοκληρώσει την οικογένεια που ήθελε να αποκτήσει.

[babyPostAd]«Ο πρίγιπας William ξαφνιάστηκε από την τέταρτη εγκυμοσύνη αλλά και οι δύο είναι χαρούμενοι. Η κοιλιά της Kate φαίνεται ήδη και η δούκισσα λάμπει», τονίζει πηγή από το Kensigton.

Ο εν λόγω άνθρωπος από το παλάτι επισημαίνει πως η Kate δεν σκόπευε να μείνει έγκυος ξανά τόσο σύντομα αλλά είναι ενθουσιασμένη:

«Η Kate προσπαθεί μάλιστα να αντιμετωπίσει και την υπερέμεση κύηση, τις ζαλάδες και τους εμετούς του πρώτου τριμήνου όσο πιο αποτελεσματικά μπορεί, αποφεύγοντας την καφεΐνη και συγκεκριμένα αρώματα».

Όσο για το φύλο του μωρού, υποτίθεται πως η Kate θέλει ένα ακόμα κοριτσάκι για να έχει παρέα η Charlotte ενώ ο William θα είναι χαρούμενος και με ένα ακόμα αγοράκι.
Πάντως, παρότι το παλάτι δεν διαψεύδει την είδηση, μέλη του απλά γέλασαν στο άκουσμά της, σύμφωνα με το Gossipcop.com

0

Πηγή:queen.gr