Η Έλενα Ασημακοπούλου εξομολογείται για πρώτη φορά: «Δυστυχώς έζησα κάποιες ατυχείς εγκυμοσύνες. Η τελευταία ήταν πολύ πρόσφατα»

Η Έλενα Ασημακοπούλου εξομολογείται για πρώτη φορά: «Δυστυχώς έζησα κάποιες ατυχείς εγκυμοσύνες. Η τελευταία ήταν πολύ πρόσφατα»

Έλενα Ασημακοπούλου

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο θέλουν πολύ να μεγαλώσει η οικογένειά τους με την κόρη τους Μαρία να τους ζητά επίμονα ένα αδελφάκι. Η ηθοποιός μίλησε στο People και αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έχει αντιμετωπίσει δύσκολες στιγμές και ατυχίες όσον αφορά στην απόκτηση δεύτερου παιδιού.

[babyPostAd]«Τα τελευταία δυο χρόνια προσπαθούμε και θέλουμε να αποκτήσουμε ακόμα ένα παιδάκι. Δεν έρχονται όμως τα πράγματα πάντα όπως τα θέλουμε. Δυστυχώς έζησα κάποιες ατυχείς εγκυμοσύνες που με έριξαν ψυχολογικά. Η τελευταία, μάλιστα, ήταν και πολύ πρόσφατη, οπότε δεν μου είναι εύκολο να πως ότι ξεκινάω ξανά μια προσπάθεια. Δεν είμαι ούτε ψυχικά ούτε σωματικά έτοιμη», μου εξομολογείται.

Την κοιτάζω με αμηχανία και αμέσως παίρνει το λόγο. «Τώρα είμαι καλά. Στο λέω ανοιχτά γιατί τώρα το έχω ξεπεράσει και μπορώ να το διαχειριστώ. Εύχομαι ολόψυχα να καταφέρουμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας αλλά κι αν δε γίνει, όλα καλά. Έχω μια πολύ όμορφη και αγαπημένη οικογένεια και δε θέλω να είμαι αγνώμων». Μάλιστα, εξομολογείται πως στην περιπέτειά τους έπρεπε να αναλογιστούν και την κόρη τους, την οποία είχαν προετοιμάσει πως θα αποκτήσει αδελφάκι. «Χαρήκαμε τόσο πολύ όταν μάθαμε την πρώτη φορά ότι είμαι έγκυος που μετά από λίγο καιρό της το είπαμε. Κάναμε όμως μεγάλο λάθος. Η Μαρία τότε ήταν 4,5-5 χρονών και καταλάβαινε τα πάντα. Οπότε όταν τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα προγραμματίζαμε έπρεπε να της πούμε και πάλι την αλήθεια. Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Ευτυχώς όμως είναι ένα πολύ καλό και ώριμο παιδί και μετά από πολύωρες συζητήσεις, φαίνεται πως κατανόησε την κατάσταση, της λύθηκαν οι απορίες και έφυγαν τα σύννεφα που πιθανόν υπήρχαν στο μυαλό και στην καρδιά της», λέει.

Πηγή:   peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμη:

Γάμος και βάφτιση τώρα για ηθοποιό της «Μουρμούρας»

Ρουβάς-Ζυγούλη: Οικογενειακές διακοπές στις Σποράδες

Γιόρτασε τα γενέθλιά του στην μπανιέρα με τον γιο του