Ελένη Μενεγάκη: Η δίαιτα που τη βοήθησε να χάσει κιλά και πόντους!
Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία γυναίκα που ο χρόνος αγαπά και τίποτα δεν μαρτυρά πάνω της ότι έχει πατήσει τα 46! Μετά από 4 γέννες και έναν χρόνο μετά τη γέννηση της μικρής Μαρίνας έχει καταφέρει να ζυγίζει ξανά 58 κιλά. Η παρουσιάστρια μοιράζεται με το You Weekly τη δίαιτα που ακολουθεί και χάνει εύκολα κιλά και πόντους…
Πρωινό
- 1 ποτήρι γάλα άπαχο ή 1 κουλούρι Θεσσαλονίκης ολικής άλεσης
Δεκατιανό
- 1 φρούτο ή 1 γιαούρτι
Μεσημεριανό
- 1/2 φλιτζ. τσαγ. ζυμαρικό ή ρύζι ή
- 1 1/2 φλιτζ. τσαγ. όσπρια και 2 κ.σ. τριμμένο τυρί ή
- 30 γρ. τυρί φέτα μαζί με 120 γρ. ψημένο κοτόπουλο ή γαλοπούλα (όχι τηγανητό) ή μοσχαρίσιο κρέας ή
- ψάρι και σαλάτα εποχής (ωμή ή βραστή) με 2 κ.σ. ελαιόλαδο
Απογευματινό
- 1 φρούτο
Βραδινό
- Σαλάτα εποχής (ωμή ή βραστή) με 30 γρ. τυρί ή
- 1 σαλάτα με 120 γραμμάρια ψητό κρέας λευκό ή κόκκινο
Πηγή: marymary.gr