Ελένη Χατζίδου | Το τρυφερό βίντεο με τη νεογέννητη κόρη της μετά το θηλασμό

Η Ελένη Χατζίδου δεν αποχωρίζεται στιγμή την κόρη της, ενώ ο Ετεοκλή Παύλου προσέχει σαν τα μάτια του τις γυναίκες της ζωής του.

Πριν από εννέα ημέρες, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έγιναν για πρώτη φορά γονείς, καθώς η γνωστή τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Το ομορφότερο ταξίδι της ζωής τους ξεκίνησε και οι ίδιοι δεν μπορούν να σταματήσουν να χαμογελούν, παρά τις δυσκολίες των πρώτων ημερών!

Το απόγευμα της Τετάρτης, η γλυκιά μανούλα δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που πραγματικά θα σε κάνει να λιώσεις! Η ίδια μιλά στην κάμερα του κινητού της, έχοντας στην αγκαλιά της τη νεογέννητη κόρη της, σημειώνοντας στη λεζάντα της ανάρτησής της:

«Η αλήθεια είναι πως το έβαλα το φιλτράκι μου! Ο μαύρος κύκλος δεν έγραφε καλά στο φακό. Μόλις θήλασα το μικράκι μου! Δύσκολος ο θηλασμός, ψέματα δεν θα σας πω, τις πρώτες μέρες λύγισα… Σκέφτηκα να τα παρατήσω… Ευτυχώς που δεν το έκανα! Όλα συνηθίζονται κι η αίσθηση πια είναι υπέροχη! Σ’ αγαπάω».

Δείτε το βίντεο:

Η Ελένη Χατζίδου κρατά στην αγκαλιά της το πιο σημαντικό πράγμα της ζωής της!