Ελεονώρα Μελέτη | «Από τότε που έγινα μαμά…»

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας…

Photo: missbloom.gr

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι γνωστή λάτρης των θαλάσσιων σπορ. Εδώ και χρόνια απολαμβάνει τα παιχνίδια με τα κύματα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί την αγάπη της αυτή μέσω των social media.

Παρόλο λοιπόν που είναι πολύ γνωστή η δραστηριότητά της στο Twitter ως εύστοχη σχολιαστής των τηλεοπτικών προγραμμάτων, είναι εξίσου ενεργή και στο Imstagram.

Η παρουσιάστρια λοιπόν βρίσκεται τώρα στο εξωτικό Μπαλί και απολαμβάνει το surf της στα υπέροχα άγρια νερά. Ανέβασε μάλιστα μια φωτογραφία της πάνω στην σανίδα την ώρα που…”δαμάζει τα κύματα” και έκανε ένα μακροσκελές caption με το οποίο μπορεί να ταυτιστεί κάθε μανούλα.

Εκεί, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε ανοιχτά για τους φόβους που έχει από τότε που έγινε μητέρα, αλλά και την μαγική επιρροή που έχουν τα κύματα στην ψυχολογία της. Δες τι έγραψε:

«Νομίζω τα κύματα είναι το μόνο πράγμα στο σύμπαν που με φτάνει στα όρια μου. Ενώ πολλές φορές τα φοβάμαι – ναι το παραδέχτηκα, ίσως γιατί από τότε που έγινα μαμά έχω βγάλει ή έχω παραδεχτεί φοβίες κ φόβους που στο παρελθόν δεν με απασχολούσαν καθόλου) ταυτόχρονα όμως μου αρέσουν… τη μια στιγμή θυμώνω μαζί τους κ ορκίζομαι πως δεν θα ξανά ασχοληθώ κ την άλλη τα περιμένω… τα κύματα είναι μια μεταφερόμενη ενέργεια που ταξιδεύει μέσα στο χρόνο και αν τα «πιασει» καποιος ζει τα τελευταία δευτερόλεπτα αυτής της ενέργειας πριν εκτονωθεί για πάντα. Σε έχει πάρει όμως ποτέ η δυνη ενός κύματος? Ξέρεις πως είναι να στροβιλίζεσαι σαν ρούχο σε πλυντηριο κ να νιώθεις την αναπνοή σου να τελειώνει? Νιώθεις τοοοσο μικρός κ αδύναμος κ απειλημένος. Κ όμως, τα κύματα είναι κ αυτά μια πλευρά της θάλασσας που τόσο αγαπώ, κ τελικά με βοηθούν να δω πως πάντα σε ο, τι αγαπάμε θα υπάρχει κ κάτι που μας δυσκολεύει… »

View this post on Instagram

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on