Εμπνεόμαστε από την Αγκάθα Κρίστι το Σάββατο 26/10 στο Hello Kids

Αυτό το Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, γνωρίζουμε τις σημαντικές προσωπικότητες του αιώνα μας και την Αγκάθα Κρίστι, ρίχοντας φως στο μυστηριώδες δωμάτιο του Ηρακλή Πουαρό με μία ιδιαίτερη τεχνική.

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019 στις 12:00-1:30 μ.μ 

Η Αγκάθα Κρίστι, ήταν διάσημη συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων.

Η Αγκάθα Κρίστι, ήταν διάσημη συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων.

Πρέπει να γνωρίζεις ότι:

Πρωταγωνιστής στις αστυνομικές της ιστορίες και κεντρικό πρόσωπο της λύσης του μυστηρίου υπήρξε ο φανταστικός βέλγος επιθεωρητής Ηρακλής Πουαρό. Σύμφωνα με τις περιγραφές ο Ηρακλής Πουαρό ήταν ελάχιστα ψηλότερος από 1,62, το κεφάλι του είχε ακριβώς το σχήμα ενός αυγού και ήταν πάντα λίγο γυρτό προς το πλάι. Το μουστάκι του ήταν πολύ δύσκαμπτο και στρατιωτικό. Ακόμα και αν όλα στο πρόσωπο του ήταν καλυμμένα, οι άκρες από το μουστάκι του και η ροζ του μύτη θα ήταν ορατές. Η καθαριότητα των ρούχων του ήταν σχεδόν απίστευτη.  Ήταν λάτρης της τάξης ,της συμμετρίας και της κλασικής μουσικής.

Σας περιμένουμε!

Τιμή εισιτηρίου: 8,00 Ευρώ (στις 4 συμμετοχές κερδίζετε μία ακόμη δωρεάν)
Δηλώσεις συμμετοχής στο 210-6828809
Χαρ.Τρικούπη 6-10, Εμπορικό κέντρο Atrium, www.hellokids.gr

Η εμψυχώτριά μας

Η Μαρία Ροζακέα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πολύβουη και γεμάτη τάλαντα γειτονιά του Αγ. Γερασίμου στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Τουριστικών Επιχ/σεων  ΑΤΕΙ Αθήνας με έμφαση στην Ψυχαγωγία και Άθληση Προσώπων, ενώ παράλληλα σπούδασε κλασσικό και μοντέρνο χορό (RAD & ISTD) με δασκάλα την Ιλιάδα Πενταβαντζή. Ασχολήθηκε περαιτέρω με την εμψύχωση ομάδων, λαμβάνοντας επιμόρφωση στην μουσικοκινητική αγωγή & τις αρχές του συστήματος ORFF, στο θεατρικό παιχνίδι, στις τεχνικές θεατρικής έκφρασης και τον αυτοσχεδιασμό (IMPROV). Ως μαθήτρια του Δρ. Στέλιου Πελασγού, ιστορητή- αφηγητή, διδάχθηκε κάθε δράση που αναπτύσσει, να είναι και μια ιστορία που έχει κάτι να πει.

Σταθμός στη ζωή της θα παραμείνει η συμμετοχή της στο καλλιτεχνικό κομμάτι της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Δημήτρη Παπαϊωάννου. Συνεργάστηκε με τις κατασκηνώσεις της Ι.Α. Αθηνών ως υπεύθυνη των προγραμμάτων ψυχαγωγίας και εμψύχωσης, ως υπεύθυνη θεατρικού παιχνιδιού στο summer camp “Δημιουργικό καλοκαίρι στην πόλη” και είναι μόνιμη συνεργάτιδα του Δημιουργικού Εργαστηρίου “Hellokids”. Στόχος της, οι άνθρωποι να ξεδιπλώνουν και να ανοίγουν όλο και πιο πολύ την καρδιά τους… πηγή έμπνευσης, ο σύζυγος και τα 5 ξεχωριστά παιδιά της, που τη συνοδεύουν στο μαγικό της ζωής της ταξίδι…