Ένας μπαμπάς προειδοποιεί: “Προσοχή γονείς! Το μωρό μου παραλίγο να πνιγεί από την πιπίλα του!”

Ένας μπαμπάς προειδοποιεί: “Προσοχή γονείς! Το μωρό μου παραλίγο να πνιγεί από την πιπίλα του!”

παραλίγο να πνιγεί από την πιπίλα

Αφού η κορούλα του σώθηκε την τελευταία στιγμή, ο Earl Wilson προειδοποιεί όλους τους γονείς για το πιο συνηθισμένο βρεφικό προϊόν που παραλίγο να σκοτώσει την κορούλα του: την πιπίλα!

[babyPostAd]Ο Earl έλεγξε την 18 μηνών κόρη του γιατί την άκουσε να βγάζει περίεργους θορύβους και είδε οτι είχε βάλει ολόκληρη την πιπίλα μέσα στο στόμα της. “Προσοχή γονείς! Η κόρη μου παραλίγο να καταπιεί ολόκληρη την πιπίλα της. Αν δεν ήταν η γυναίκα μου που αντέδρασε με ψυχραιμία και ταχύτητα, δεν ξέρω τι μπορεί να γινόταν…” έγραψε ο Earl στο Facebook μαζί με μια φωτογραφία της πιπίλας. “Η κόρη μου έγινε μπλέ και η Sam έπρεπε να την αφαιρέσει από το στόμα της!”

Ο Earl έυχεται οτι με το μήνυμα του θα βοηθήσει όλους τους γονείς να αποφύγουν κάποιο παρόμοιο περιστατικό, αλλά ταυτόχρονα οτι η εταιρία θα προσέχει περισσότερο με τις πιπίλες που κατασκευάζει. “Ανησυχώ γιατί η πιπίλα είναι από τη σειρά με την κουκουβάγια και σχετίζεται με το βραδινό ύπνο των παιδιών. Δεν πιστεύω οτι θα είχα ακόμη την κόρη μου αν το περιστατικό είχε συμβεί στη μέση της νύχτας!”

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας απάντησε στην Daily Mail οτι η εταιρία ερευνά την κατάσταση:
Η ασφάλεια και η ευημερία των βρεφών βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε, έτσι λαμβάνουμε αυτό το εξαιρετικά σοβαρό συμβάν υπόψιν μας. Λυπούμαστε πολύ που ο Earl,η σύζυγος και η κόρη του είχαν αυτή την εμπειρία –  θα πρέπει να ήταν πολύ οδυνηρό γι ‘αυτούς. Εμείς πρόκειται να διερευνήσουμε το περιστατικόσε βάθος, και έχουμε ήδη μιλήσει με τη σύζυγό του Earl, τη Sam για να μας στείλει την πιπίλα πίσω, ώστε να μπορούμε να την εξετάσουμε. Θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους γονείς ότι όλα τα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας. Ωστόσο, όπως όλοιοι κατασκευαστές τέτοιων προϊόντων , πάντα συμβουλεύουμε τους γονείς να τραβούν την πιπίλα σε όλες τις κατευθύνσεις πριν από κάθε χρήση, και να αναζητούν δαγκωματιές , και να την πετούν μόλις βρουν τα πρώτα σημάδια φθοράς.
Επιμέλεια κειμένου για το babyradio: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή

Διαβάστε ακόμη:

Μια μαμά προειδοποιεί: «Προσοχή γονείς – Το παιδί μου θα μπορούσε να έχει σκοτωθεί!»

Όταν ο γιος μου μου είπε οτι έχω πολύ «πλαδαρό» στομάχι…

«Η ζωή μιας μαμάς!»: Το βίντεο που λάτρεψαν όλες οι μαμάδες!