Εργαστήριο κούκλας, παράσταση κούκλας και μια προσφορά για εσάς τους φίλους του babyradio

Πείτε στην είσοδο ότι είσαστε ακροατές του babyradio για να πάρετε ένα εισιτήριο δωρεάν με κάθε εισιτήριο που θα εκδώσετε.

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 η Ομάδα Εικαστικού Θεάτρου Πράσσειν Άλογα διοργανώνει το δίωρο εργαστήριο κούκλας για παιδιά 6-15 ετών όπου μαθαίνουν να κατασκευάζουν και να εμψυχώνουν τη δική τους κούκλα.

Αμέσως μετά το εργαστήριο ακολουθεί παράσταση θεάτρου κούκλας για τα παιδιά βασισμένη στο παραδοσιακό παραμύθι της Μάνης: «Η Ταρώ κι ο Ζαχαροζυμωμένος» σε απόδοση της Αθηνάς Μπίνιου (Εκδόσεις Πατάκη).

Στο εργαστήρι, 16:00-18:00 το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, θα παιδιά θα μάθουν πώς να κατασκευάζουν και να δίνουν ρόλο σε μια κούκλα και αμέσως μετά, 18:30-20:00 μέσα από την παράσταση κούκλας, έχουν τη δυνατότητα να δουν στην πράξη επαγγελματικό αποτέλεσμα. Ένα απόγευμα γεμάτο με την τέχνη της κούκλας.

Προσφορά από το babyradio.gr: Πείτε στην είσοδο ότι είσαστε ακροατές του babyradio για να πάρετε ένα εισιτήριο δωρεάν με κάθε εισιτήριο που αγοράζετε, μια προσφορά 1+1.

Τιμή εισιτηρίου για το εργαστήριο και την παράσταση κούκλας μαζί: 10 ευρω. 

Λίγα λόγια για την παράσταση

Η Ταρώ θα πλάσει τον ιδανικό σύντροφο των ονείρων της, τον Ζαχαροζυμωμένο, από ζυμάρι. Ζωντανεύει από την αγάπη της αλλά της ζητάει μια μόνον χάρη. Όμως, μόλις η Ταρώ παραβεί την μοναδική του επιθυμία, τον χάνει. Αναζητώντας τον, ωριμάζει σαν γυναίκα και όταν ξανασμίγουν για πάντα, δημιουργούν την δική τους ευτυχισμένη οικογένεια. Ένα μαγικό ταξίδι σ’ ένα εικαστικό, μουσικό, ποιητικό παραμύθι με παιδική φρεσκάδα, χιούμορ και ευαισθησία.

Ηθοποιός, ανθρώπινης διάστασης κούκλα, κούκλα muppet σε συνδυασμό με μέλη ανθρώπινου σώματος, γαντόκουκλες, μικρές κούκλες άμεσης κίνησης, δισδιάστατες φιγούρες και μηχανικά παιχνίδια, δαχτυλόκουκλες, σ’ έναν χορό μεταξύ σώματος, σκηνικού και κούκλας, γεννούν την παραμυθένια ατμόσφαιρα.

Δείτε το trailer της παράστασης

Σκηνοθεσία, σκηνογραφία, σενάριο, κατασκευές, performance: Εμμανουέλα Καποκάκη

Μουσική: Κώστας Μπεβεράτος