Ειμαι σιγουρη οτι πολλες απο εσας βραζετε το αυγο του παιδιου στο μπρικι με τον γνωστο παραδοσιακο τροπο!
Καμια φορα εχετε τα γνωστα ατυχηματα που το αυγο απο τις αναταραξεις σπαει ραγιζει και ισως παρει και νερο μεσα οποτε γινεται επιεικως ανοστο!
Ανακαλυψα προσφατα ,το πασχα που εψαχνα διαφορες τεχνικες για αυγα ενα νεο τροπο «βρασιματος».
Ισως καποιες το εχετε ξανασυναντησει ισως και οχι!
Το θεμα ειναι οτι με αυτον τον τροπο τα αυγα οπως πολλοι υποστηριζουν ειναι πιο νοστιμα και ψηνονται πιο ομοιομορφα , ασφαλη απο σπασιματα αλλα και ξεφλουδιζονται πιο ευκολα!
Eτσι ο καλυτερος τροπος για να εχετε το τελειο βραστο αυγο ειναι να το ψησετε!!!
Ναι καλα καταλαβατε στον φουρνο!
Τοποθετειτε τα αυγα μεσα σε ταψακι για cup cakes για να μην στριφογυρνανε.
Εαν θελετε μπορειτε να βαλετε και ενα κομματι αλουμινοχαρτο .
Ψηνεται στους 230 για περιπου μιση ωρα και voila’ !
Ετοιμα!
supermomrocks.me