Φιλετάκια κοτόπουλου με μπέϊκον, μανιτάρια και κρέμα γάλακτος

Υλικά συνταγής

λιγότερο από 60 λεπτά
τηγάνι
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 – 6 άτομα

Διαδικασία συνταγής

  1. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κοτόπουλο και μετά από 3 λεπτά προσθέτουμε το μπέικον και τα μανιτάρια. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα οι μπουκιές του κοτόπουλου.
  2. Προσθέτουμε το ζωμό, αλατοπίπερο και μοσχοκάρυδο. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να ρουφήξει το φαγητό λίγα απο τα υγρά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Όταν αρχίσει να δένει η κρέμα γάλακτος αποσύρουμε το φαγητό από την φωτιά.
  3. Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι ή πιλάφι σπυρωτό.

Πηγή:cooklos.gr