Φιλετάκια κοτόπουλου με μπέϊκον, μανιτάρια και κρέμα γάλακτος
Υλικά συνταγής
- 4 φιλέτα κοτόπουλο κομμένα σε μπουκιές
- 5 μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 4 φέτες μπέικον κομμένες σε κομμάτια
Συμβουλές υγείας και φροντίδας για βρέφη και παιδιά
[babyPostAd]
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- ½ φλιτζ. ζωμός κοτόπουλου
- 2 φλιτζ. κρέμα γάλακτος
- ⅓ κ.γ. μοσχοκάρυδο
- αλάτι
λιγότερο από 60 λεπτά
τηγάνι
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 – 6 άτομα
Διαδικασία συνταγής
- Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κοτόπουλο και μετά από 3 λεπτά προσθέτουμε το μπέικον και τα μανιτάρια. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα οι μπουκιές του κοτόπουλου.
- Προσθέτουμε το ζωμό, αλατοπίπερο και μοσχοκάρυδο. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να ρουφήξει το φαγητό λίγα απο τα υγρά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Όταν αρχίσει να δένει η κρέμα γάλακτος αποσύρουμε το φαγητό από την φωτιά.
- Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι ή πιλάφι σπυρωτό.
Πηγή:cooklos.gr