Υλικά συνταγής
- 2 φύλλα κρούστας
- 1 κούπα ανάμεικτα κίτρινα τυριά τριμμένα
- 5 κ.σ. κρέμα γάλακτος
- 4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
- μαργαρίνη για το άλειμμα
Χρόνος ετοιμασίας: λιγότερο από 60 λεπτά
Σκεύος: ταψί
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 8-10 τεμάχια
Διαδικασία συνταγής
- Κόβουμε κάθε φύλλο κρούστας σε 4 ή 5 λωρίδες κάθετα στην στενή πλευρά του φύλλου. Βουτυρώνουμε ελαφρά τα φύλλα. Σε μπολ ανακατεύουμε τα τυριά, το μπέικον, την κρέμα γάλακτος και το πιπέρι.
- Βάζουμε γέμιση στην άκρη κάθε φύλλου και τυλίγουμε πρώτα της άκρες κάθε λωρίδας και έπειτα σε ρολό, για να μην φύγει η γέμιση. Βάζουμε σε ταψάκι και αλείφουμε με μαργαρίνηαπό πάνω.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC μέχρι να ροδίσουν.