Φωτογραφίζοντας τη μαγεία του θηλασμού…

Φωτογραφίζοντας τη μαγεία του θηλασμού…

μαγεία του θηλασμού

Η Sarah Murnane είναι φωτογράφος και ιδρυτής του Αυστραλιανού project ενημέρωσης θηλασμού. Το project του θηλασμού είναι ένα έργο ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την αποδοχή της ομορφιάς του θηλασμού. Ο παρατεταμένος θηλασμός έχει πολλά οφέλη για την υγεία, τόσο της μητέρας όσο και του παιδιού, και είναι κρίμα να υπάρχουν τέτοια ταμπού στις σημερινές κοινωνίες.

Συμβουλές υγείας και φροντίδας για βρέφη και παιδιά

[babyPostAd]Το project ξεκίνησε από μια μόνο φωτογραφία, καθώς προσπαθούσα να αποτυπώσω τις στιγμές της μητρότητας στον φακό μου. Η φωτογραφία εκείνη απεικόνιζε 20 μητέρες ντυμένες στα λευκά, να θηλάζουν τα παιδιά τους στην παραλία Breamlea. Έτσι ξεκίνησε ένα κίνημα για τις γυναίκες σε όλη την Αυστραλία.

Υπάρχουν πολλοί που θεωρούν τέτοιου είδους φωτογραφίες ως αηδιαστικές ή ακατάλληλες… Ένας από τους κύριους σκοπούς αυτού του project, είναι να δουν όλοι οι άνθρωποι την ομορφιά πίσω από την ύψιστη πράξη αγάπης μια μητέρας προς το παιδί της.

Australian Breastfeeding Project Australian Breastfeeding Project Australian Breastfeeding Project Australian Breastfeeding Project Australian Breastfeeding Project Australian Breastfeeding Project Australian Breastfeeding Project Australian Breastfeeding Project Australian Breastfeeding Project

Babyradio – Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή

Διαβάστε ακόμη:

Aυτός ο μπαμπάς έμεινε 3 εβδομάδες στο νοσοκομείο και φωτογράφιζε το πρόωρο μωρό του…

Kάποια μέρα το σπίτι μου θα είναι και πάλι καθαρό…

Ναι! Μπορείς να αγαπήσεις το δεύτερο παιδί σου όσο το πρώτο!