“Φόβε, φόβε είσαι εδώ;” | Την Κυριακή 3/10 μαθαίνουμε να ξεπερνάμε τους φόβους μας (ηλικιές 4-10)

 Φόβε, φόβε είσαι εδώ; Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019, στις 12:00 το μεσημέρι, στο «Σπίτι των Παραμυθιών – Το Μουσείο Αλλιώς» έχουμε αφήγηση παραμυθιών και εργαστήριο κατασκευής του δράκου που τους φόβους μασά. Μια εκδήλωση για παιδιά από 4 έως 10 ετών και για τους συνοδούς τους.

Φοβάμαι. Φοβάσαι. Όλοι φοβόμαστε. Στο «Σπίτι των Παραμυθιών – Το Μουσείο Αλλιώς», την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019, ώρα 12:00 ένα τσουκάλι θα μαγειρέψει τους φόβους μας και θα τους κάνει παραμύθια. Θα είσαι τυχερός, αν μάθεις τη συνταγή. Όπως την έμαθα εγώ. Η Βιργινία Κοκκίνου θα μας αφηγηθεί ιστορίες για ανθρώπους που φοβήθηκαν αλλά κατάφεραν να προχωρήσουν, να ακούσουν τη μουσική μέσα τους, να σηκώσουν ανάστημα, να τολμήσουν.

Τέσσερα παραμύθια από το τσουκάλι μας θα βγουν, για έναν ελέφαντα που τρώει ό,τι βρει, ένα ποντίκι και μία τίγρη αγριωπή, ένα αρχοντόπουλο που τα έβαλε με δράκο κι ένα κορίτσι που αναζήτησε μήλο μαγικό σε πηγάδι βαθύ. Μην φοβάστε όμως. Τον τρόμο θα φυσήξουμε όλοι μαζί μακριά φτιάχνοντας έναν δράκο που τους φόβους μας μασά. Κι έπειτα θα ρωτήσουμε; Φόβε, φόβε, είσαι ακόμη εδώ;

Η ταυτότητα της παράστασης

Τίτλος: Φόβε, φόβε είσαι εδώ;
Αφήγηση και υλοποίηση εργαστηρίου: Βιργινία Κοκκίνου
Πότε: Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019, ώρα 12:00
Που: «Το Σπίτι των Παραμυθιών – Το Μουσείο Αλλιώς»
Διάρκεια: 90 λεπτά (αφήγηση και εργαστήριο)
Απευθύνεται: Σε παιδιά από 4 έως 10 ετών.
Εισιτήρια: 6€ τα παιδιά 4€ οι μεγάλοι.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2104313332
Ιστοσελίδα: http://e-mythos-house.blogspot.com
«Το Σπίτι των Παραμυθιών – Το Μουσείο Αλλιώς», βρίσκεται στην οδό Ιωσήφ των Ρογών 11 και Λεμπέση, πλησίον του Μετρό Ακρόπολη και του Τραμ Λ. Βουλιαγμένης (Χάρτης περιοχής)