Φρικιαστικές καταγγελίες: 50χρονος ασέλγησε σε 10χρονο κοριτσάκι

Φρικιαστικές καταγγελίες: 50χρονος ασέλγησε σε 10χρονο κοριτσάκι

50χρονος ασέλγησε σε 10χρονο

Δεν χωράει ανθρώπου νους της καταγγελίες μιας 40χρονης μητέρας, σύμφωνα με την οποία ο 50χρονος πρώην σύντροφός της ασέλγησε στη 10χρονη κόρη της! Όλα φέρονται να έγιναν στο σπίτι της οικογένειας στα Πετράλωνα.

Η καταγγελία της μητέρας έγινε πριν από μερικές μέρες στην υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων Αττικής και εξετάζεται προσεκτικά από τους αστυνομικούς. Οι οποίοι βρίσκονται εν αναμονή των πορισμάτων από τον ιατροδικαστή και τον παιδοψυχολόγο που εξέτασαν το μικρό κορίτσι.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του κοριτσιού, μιας εργαζόμενης γυναίκας αλβανικής καταγωγής που μεγαλώνει τις τρεις κόρες της μόνη, είχε εμπιστοσύνη στον Αφγανό σύντροφό της και συχνά τον άφηνε μόνο με τα παιδιά.

Η μητέρα είπε στους αστυνομικούς πως παρατήρησε αλλαγή στη συμπεριφορά της 10χρονης κόρης της. Όταν το παιδί της μίλησε, θέλησε να αντιμετωπίσει τον 50χρονο αλλά όπως είπε στους αστυνομικούς καθυστέρησε ένα μήνα να τον καταγγείλει γιατί φοβόταν.

Ο ίδιος ο 50χρονος, πάντως, υποστηρίζει ότι ποτέ δεν ασέλγησε στο παιδί και πως η καταγγελία της μητέρας της είναι αποτέλεσμα του χωρισμού τους.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για την υπόθεση.

Πηγή: newsit.gr