Φτιάχνουμε παιδική τούρτα που θα γλείφουν όλοι τα δάχτυλα τους!
Υλικά συνταγής
Συμβουλές υγείας και φροντίδας για βρέφη και παιδιά
[babyPostAd]για τον κορμό
- 2½ πακέτα μπισκότα τύπου πτι-μπερ
- 500γρ. μαργαρίνη
- 400γρ. άχνη ζάχαρη
- 15 κ.σ. κακάο κοσκινισμένο
- 2 κ.σ. κονιάκ ή μπράντι
για τη διακόσμηση
- 1 σακουλάκι σοκολατένια καραμελάκια
- 1 σακουλάκι maltezers
- 1 μεγάλη συσκευασία πουράκια σοκολατένια
Διαδικασία συνταγής
- Χτυπάμε με μίξερ όλα τα υλικά εκτός από τα μπισκότα.
- Σπάμε τα μπισκότα με το χέρι και τα προσθέτουμε στο μείγμα μας.
- Ανακατεύουμε και απλώνουμε σε φόρμα ζαχαροπλαστικής ή σε δίσκο χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο τσέρκι σαν οδηγό.
- Βάζουμε στην κατάψυξη τον κορμό. Τον αφήνουμε εκεί μέχρι να σφίξει.
- Βγάζουμε από την κατάψυξη και αφήνουμε στο ψυγείο τον κορμό. Πριν να σερβίρουμε βάζουμε περιμετρικά πουράκια, σπασμένα στη μέση και από πάνω maltezers και καραμελάκια.
Πηγή: cooklos.gr