Αυτά τα γεμιστά μπισκότα θα σας ξετρελάνουν!
Για την ζύμη:
2 Κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 Κούπα ζάχαρη
1/3 Της κούπας γάλα
1/2 Της κούπας κακάο σε σκόνη
6 Κουταλάκια του τσαγιού βούτυρο ή μαργαρίνη
1 Κουταλάκι του τσαγιού μαγερική σόδα
1 βανίλια
μια πρέζα αλάτι
1 μεγάλο αυγό
Για την γέμιση:
6 Κουταλιές της σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη
1 Κούπα ζάχαρη άχνη
1 Σακουλάκι 200 γραμμάρια ζαχαρωτά μαρσμέλοους
1 Βανίλια
Οδηγίες:
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.Στρώστε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί.
Μετά ρίξτε σε ένα μεγάλο μπολ όλα τα υλικά για την ζύμη και ανακατέψτε με ένα κουτάλι μέχρι να γίνουν απαλά.
Με το ίδιο κουτάλι πάρτε μια μια κουταλιά από την ζύμη και φτιάξτε μπαλάκια και απλώστε τα στο ταψί.Βάλτε το ένα δίπλα στο άλλο με απόσταση 5 εκατοστών.
Μετά ψήστε τα στο φούρνο για 12 με 14 λεπτά. Θα καταλάβετε ότι ψήθηκαν όταν κάνουν μικρές ρωγμές. Με μια σπάτουλα αφαιρέστε τα μπισκότα και βάλτε τα σε ένα πιάτο μέχρι να κρυώσουν τελείως.
Προετοιμασία της κρέμας :
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το βούτυρο και χτυπήστε το με το μίξερ στην μεσαία ταχύτητα μέχρι να γίνει μαλακό.Μετά ρίξτε την ζάχαρη άχνη και χτυπήστε.
Μειώστε την ταχύτητα στο χαμηλό και ρίξτε τα μαρσμέλοους και την βανίλια μέχρι να γίνουν απαλά.
Πάρτε μια κουταλιά από την κρέμα και αλείψτε την στην επίπεδη επιφάνεια του μπισκότου και βάλτε μια ένα ακόμη μπισκότο από την επίπεδη πλευρά.
Συνεχίστε με τα υπόλοιπα μπισκότα.
Είναι έτοιμα!
babyradio.gr– Γκαλίτσιου Μαριάννα