Φτιάξτε σπιτικό γύρο στην λαδόκολλα!

Θέλετε ένα ωραίο μεζέ ;

Ο γύρος είναι ό,τι πρέπει. Δεν θα τον πάρετε έτοιμο όμως, θα τον ετοιμάσετε με τα χεράκια σας και θα σας αρέσει πολύ.

Υλικά

Ενημερωθείτε για τα υλικά των συνταγών στο mamashome κάνοντας κλικ ΕΔΩ…

Διαδικασία

Βήμα 1

Τοποθετείτε την πανσέτα και όλα τα υλικά της μαρινάδας σε λεκανίτσα και ανακατεύετε καλά. Αφήνετε το κρέας στο ψυγείο να μαριναριστεί για 4-5 ώρες.

Βήμα 2

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Τυλίγετε την πανσέτα μαζί με τη μαρινάδα στις λαδόκολλες να κλείσουν καλά και τις βάζετε σε ένα ταψί. Ψήνετε στο φούρνο για περίπου 1 ώρα.

Βήμα 3

Ξεφουρνίζετε, ανοίγετε τη λαδόκολλα, αφήνετε τον γύρο να κρυώσει λίγο και τον κόβετε λεπτά κομμάτια, με καλά ακονισμένο μαχαίρι. Σερβίρετε με ψημένες ντομάτες και πιπεριές, κρεμμύδι, μαϊντανό και τηγανητές πατάτες.

protothema.gr