Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει η έγκυος και η νέα μαμά

12 Οκτωβρίου 2019

Δωρεάν

Πώς θα απαντούσες;

 1. Φυσιολογικός τοκετός ή καισαρική, μήπως vbac;
 2. Τι πρέπει να γνωρίζω για τον ύπνο, την αγκαλιά και τις ανάγκες του μωρού μου;
 3. Μέχρι πότε να θηλάζω και πως θα τα καταφέρω;
 4. Πως θα είμαι μια καλή μαμά για το μωρό μου και θα εξασφαλίσω οικογενειακή ισορροπία;

είναι λίγες από τις πολλές ερωτήσεις που θα απαντηθούν σε όσες πρόκειται να γίνουν μητέρες ή είναι ήδη νέα μαμά. Δήλωσε συμμετοχή στο all4babyseminar2019.gr και Save the date!

Αν είσαι από τις μανούλες που το “ψάχνουν”, στις 12 Οκτωβρίου 2019 θα μπορέσεις να πάρεις όλη την πληροφορία που χρειάζεσαι, πολλά και πλούσια δώρα και θα έχεις την ευκαιρία να «Meet the expert», να συναντήσεις τον ειδικό, «Try for free» να δοκιμάσεις ΔΩΡΕΑΝ και να συμμετέχεις σε ομάδες δραστηριοτήτων για εγκύους και με μητέρες με μωράκια! Την all4baby member εμπειρία, δηλαδή.

Τι θα γίνει

Η ημέρα είναι αφιερωμένη στην έγκυο και στη νέα μαμά που έχει μωράκι έως 2 ετών. Στο Κέντρο Πολιτισμού Αθηναΐς, θα έχουμε όλο το χώρο και τον χρόνο που χρειαζόμαστε για να μιλήσουμε για θέματα εγκυμοσύνης, τοκετού, θηλασμού, γονεϊκότητας και άλλα. Θα γνωρίσεις από κοντά καταξιωμένους επαγγελματίες και ενδιαφέρουσες υπηρεσίες που θα δοκιμάσεις ΔΩΡΕΑΝ!

Ομιλίες | Guest star η Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Ενδεικτικά, οι ομιλίες που θα γίνουν συμπεριλαμβάνουν τη μαία Γεωργία Λεζέ, τους γυναικολόγους Βασίλειο Κανελλόπουλο και Αναστάσιο Παχυδάκη, την παιδίατρο Κωνσταντίνα Κατόπη, τη φυσικοθεραπεύτρια Hatha , Pregnancy, Postnatal & Fertility Yoga instructor Νάνσυ Σταμπέλου, την parent educator Ελένη Κοντογιάννη, τη Family Sleep Consultant Μαρίνα Λεζέ. Μαζί τους και η δημοσιογράφος, blogger και μαμά Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

«Meet the expert»

Μετά την κάθε ομιλία θα μπορείς να κλείσεις εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ολιγόλεπτο διαπροσωπικό ραντεβού με τον επαγγελματία της επιλογής σου, θέτοντας τις δικές σου ερωτήσεις ιδιωτικά και σε ξεχωριστό χώρο. Ο στόχος είναι να έρθεις πιο κοντά στη συμβουλευτική και στη λύση που αναζητάς από επαγγελματίες-συνεργάτες μας που θέλουν και μπορούν να σε βοηθήσουν.

«Try for free-Δοκίμασε ΔΩΡΕΑΝ»

Η ημερίδα διοργανώνεται από το Πρότυπο Κέντρο Μαιευτικής Φροντίδας All4Baby, το δικό σου σύμμαχο στη μητρότητα. Στις 12 Οκτωβρίου 2019 θα μπορείς να δοκιμάσεις σε ξεχωριστό χώρο της υπηρεσίες του all4babay. Κάνε μαζί με το μωρό σου:

 • baby massage,
 • yoga για μανούλες και εγκύους,
 • πρώτες βοήθειες,
 • συμβουλευτική θηλασμού,
 • συμβουλευτική τοκετού ή εγκυμοσύνης,
 • συμβουλευτική γονέων σε θέματα ύπνου και
 • διαπαιδαγώγισης και πολλά άλλα.

Όλα αυτά εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Ζήσε την εμπειρία all4baby και νιώσε μέλος της ομάδας!

Και πολλά άλλα και πλούσια δώρα

Και μπορείς να περιμένεις πολλά και από τους χορηγούς της ημερίδας, κορυφαίες εταιρίες στο χώρο τους και στη φροντίδα της μαμάς και του μωρού σου.

All4Baby ημερίδα: Χορηγοί

Δήλωσε συμμετοχή στο all4babyseminar2019.gr και ας γνωριστούμε από κοντά στις 12 Οκτωβρίου 2019 στο Κέντρο Πολιτισμού Αθηναΐς, 5 λεπτά από το σταθμό του μετρό στον Κεραμεικό.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
12 Οκτωβρίου 2019
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ιστότοπος:
https://all4babyseminar2019.gr/

Χώρος Διεξαγωγής

Κέντρο Πολιτισμού Αθηναΐς
ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 34-36
ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ, 104 47 Greece
+ Χάρτης Google