Η Ελένη Βιτάλη βοηθάει το Μουσικό Σχολείο Παλλήνης

Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Παλλήνης ζητάνε τη βοήθειά μας ώστε οι ανάγκες του σχολείου να ικανοποιηθούν!

Η καρτέλα της εκδήλωσης

Τίτλος: Συναυλία «Ελένη Βιτάλη & οι ΤΖΟΥΜ | μαζί τους η Βιολέτα Ίκαρη»
Πότε: Παρασκευή 17 Μαΐου, 20:30
Πού: Υπαίθριο θέατρο Πειραματικού Μουσικού Γυμνασίου-Λυκείου Παλλήνης, Παλλήνη 15351 – κλικ για χάρτη
Είσοδος: Ενήλικες 7€ τα παιδιά Δωρεάν – Πώληση εισιτηρίων στην είσοδο του σχολείου.

Περιγραφή

Η Ελένη Βιτάλη μαζί με τους Τζουμ, αυτή την φορά  στήνουν μία ιδιαίτερη βεγγέρα», για καλό σκοπό, κάτω από το φως της Πανσελήνου, εκεί που καθημερινά γεννιούνται νέοι μουσικοί: στο υπαίθριο θέατρο του πρώτου Μουσικού  Σχολείου της Ελλάδας.  Στο Πειραματικό Μουσικό Σχολείο Παλλήνης!

Το Μουσικό Σχολείο Παλλήνης στα 31 χρόνια ζωής του έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στη διάσωση της παράδοσης και έχει αναδείξει πολλούς ταλαντούχους καλλιτέχνες σε όλα τα είδη μουσικής.

Τα έσοδα από την συναυλία θα διατεθούν για κάλυψη αναγκών του σχολείου.

Ο καλός σκοπός

Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Παλλήνης, το πρώτο Μουσικό σχολείο που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1988, ακολουθούν το γενικό πρόγραμμα σπουδών του Υπουργείου Παιδείας, ενώ επιπλέον παρακολουθούν  13 ώρες εβδομαδιαίως Θεωρία Ευρωπαϊκής και Βυζαντινής Μουσικής, καθώς και 3 μουσικά όργανα.  Το πρόγραμμά τους είναι πολύ απαιτητικό.

Απαιτητικές και μεγάλες είναι και οι ανάγκες του σχολείου σε τεχνολογικό και μουσικό εξοπλισμό, ένα μεγάλο μέρος των οποίων δεν μπορεί να καλυφθεί από τα κρατικά κονδύλια.

Για τον λόγο αυτό ο Σύλλογος Γονέων προσπαθεί μέσα από δράσεις, εκδηλώσεις και χορηγίες να καλύψει κάποιες από αυτές.

Αρωγός στην προσπάθεια αυτή στάθηκε και η κυρία Ελένη Βιτάλη που προσφέρθηκε να τραγουδήσει αφιλοκερδώς  για την ενίσχυση του σχολείου.