ΚΠΙΣΝ | Park Your Cinema Kids το Σάββατο 14/9

Tο Park Your Cinema Kids, η ενότητα υπαίθριων κινηματογραφικών παιδικών προβολών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, συνεχίζει και τον Σεπτέμβριο!

0

Αφεθείτε στη δράση, το χιούμορ και τη φαντασία στο φουτουριστικό σύμπαν του παιδικού φιλμ «Οι Υπερέξι», το οποίο θα προβληθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019, στις 20:30, με ελληνική μεταγλώττιση και ελεύθερη είσοδο. Πάρτε το εντομοαπωθητικό σας, μια ψάθα ή κάποιο ύφασμα για το έδαφος και απολαύστε την ταινία παρέα με τα αγγελούδια σας στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ. Καλή διασκέδαση αμέσως μετά την επιστροφή στα θρανία!

Η υπόθεση

Ορφανός 14χρονος-διάνοια χάνει σε εργαστηριακή φωτιά ριζοσπαστική νανο-εφεύρεση και τον techie μεγάλο αδελφό του, που τον προόριζε ν’ ακολουθήσει τα βήματά του. Ένα φουσκωτό ρομπότ ιατρικών προγνώσεων θα γίνει ο μυστικός φίλος του και παρέα με τέσσερις συσπουδαστές του θα επιχειρήσουν να σταματήσουν τον κακό της υπόθεσης! Η 54η animated παραγωγή της Disney είναι ένα ευφάνταστο και φουτουριστικό παραμύθι δράσης που έμελλε να γίνει η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία του 2014 παγκοσμίως. Το Φεβρουάριο της επόμενης χρονιάς τιμήθηκε με το Όσκαρ καλύτερης ταινίας στην κατηγορία του (σκηνοθεσία: Don Hall, Chris Williams).