Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Καληνύχτα μέρα» για παιδιά ηλικίας 1 έως 4 ετών

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Καληνύχτα μέρα»

Οδηγίες για το Διαγωνισμό

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail) από την φόρμα επικοινωνίας του σταθμού με «θέμα» διαγωνισμός «“Νύχτα μέρα » ή στο e-mail: contest@babyradio.gr

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και ο κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει να συμμετέχει μόνο μια φορά. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου και Θα ενημερωθούν από τη σελίδα του babyradio.gr κατά τη λήξη του διαγωνισμού και με αποστολή e-mail.

«Μία θεατρική παράσταση για παιδιά βρεφικής-νηπιακής ηλικίας που θα τα ταξιδέψει στην ποιητική πλευρά της καθημερινότητας»

Η ομάδα Αrtika(www.artika.co) μετά την συμμετοχή της σε διεθνή φεστιβάλ και την επιτυχία των παραστάσεων «Η δική μου ομπρέλα» και «Θαυμαστός καινούριος κόσμος», συνεχίζει τις παραστάσεις για
3η χρονιά αποκλειστικά για βρεφική-νηπιακή ηλικία πιστεύοντας πως δεν είναι ποτέ νωρίς για να γίνεις θεατής και παρουσιάζει για 3η χρονιά την παράσταση:

«Καληνύχτα μέρα» για παιδιά ηλικίας 1 έως 4 ετών, διάρκειας 40λεπτών.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Σσσσςςςς, κοιμήσου» λέει ο ένας στον άλλο και σκεπάζονται με ένα μεγάλο πάπλωμα, που είναι απλωμένο σε όλη την σκηνή. Αλλά οι δύο ηθοποιοί δεν θέλουν να κοιμηθούν, θέλουν να παίξουν και να μοιραστούν τα όσα θαυμαστά συνάντησαν μέσα στη μέρα τους».

Στοιχεία παράστασης:
Σκηνοθεσία: Κατερίνα Αλεξάκη/Μαριλένα Τριανταφυλλίδου,
Σκηνικά – Κοστούμια: ΜάριαΜπαχά,
Μουσική: Βασίλης Καζής,
Ερμηνεία: Ρεβέκκα Γκόγκου, Αφροδίτη Μητσοπούλου.
Φωτισμοι: Γιάννης Αγιαννίτης
Διάρκεια παράστασης: 40΄ + 10΄δραστηριότητα με τα παιδιά.
Τόπος: θέατρο Studio Μαυρομιχάλη, Μαυρομιχάλη 134. Τηλ 210 6453330.

Παραστάσεις για το κοινό κάθε Σάββατο στις 5.30μμ
από τις 26 Σεπτεμβρίου 2015 έως την Κυριακή των Βαΐων.