Γίνομαι νονά το Σεπτέμβριο. Τι να φορέσω;

Γίνομαι νονά το Σεπτέμβριο

Ο Σεπτέμβριος είναι ο πιο δημοφιλής μήνας για βαπτίσεις. Η πλειοψηφία των συγγενών και καλεσμένων έχει επιστρέψει από τις διακοπές και ο καιρός θεωρείται ιδανικός για το μωράκι που βαπτίζεται.

Παρόλα αυτά, ο μήνας είναι απρόβλεπτος “καιρικά” και αυτό δημιουργεί “ενδυματολογικά” προβλήματα. Ιδιαίτερα εάν είστε η νονά!

Οι γενικοί κανόνες λένε ότι δεν επιτρέπεται να φορέσετε μαύρο, γιατί είναι το χρώμα που πένθους, καθώς και το ίδιο χρώμα με τη μαμά του μωρού.

Ιδανικά, θα μπορούσατε να επιλέξετε μια ανάλογη απόχρωση για να υπάρχει ομοιομορφία ή ένα από τα χρώματα που χαρακτηρίζουν την τελετή. Αν, μάλιστα, έχετε διάθεση, είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να παραμείνετε σταθερή στο θέμα της βάπτισης.

Είναι σημαντικό να μην φορέσετε μεγάλα κοσμήματα γιατί μπορεί να τραυματίσετε το μωρό ή να τραυματιστείτε εσείς εάν το μωρό αποφασίσει να τα “περιεργαστεί”.

Επίσης, να αποφύγετε τα στράπλες αλλά και τα πολύ κοντά φορέματα , γιατί η δουλειά που έχετε να κάνετε είναι αρκετά δύσκολη και μπορεί να υπάρξουν “αποκαλύψεις” καθώς και τα κλισέ ρόζ εαν βαφτίζετε κορίτσι και μπλέ αν βαφτίζετε αγόρι!

Εμείς διάλεξαμε για εσάς μερικά φορέματα που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε αλλά πάντα τηρώντας τους κανόνες!

OSCAR DE LA RENTA 

1

2
VALENTINO

3

4
MARNI 

5

6

7

8

DIANE VON FURSTENBERG

9

10
MIU MIU

11

12

13

14
GIANBATTISTA VALLI

15

16

και η δική μας MARY KATRANTZOU

17