Γλυκό ψυγείου με maltesers για αρχάριους, με 5 υλικά!

Υλικά: 

Εκτέλεση:

Θρυμματίζουμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια.

Λιώνουμε σε  μπεν μαρί τη σοκολάτα και σε κατσαρολάκι το βούτυρο.

Μόλις λιώσει η σοκολάτα προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μια λεία κρέμα.

Μόλις κρυώσει το μίγμα, προσθέτουμε τα maltesers και τα θρυμματισμένα μπισκότα και ανακατεύουμε καλά για να ενσωματωθούν.

Στρώνουμε σε μια μικρή μακρόστενη φόρμα για κέϊκ ή ένα τετράγωνο ταψάκι πλαστική μεμβράνη ή λαδόκολλα και ρίχνουμε από πάνω το μίγμα.

Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο και μόλις παγώσει το κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.

Διαβάστε ακόμη: