Γνωρίστε τον Walt Disney φτιάχνοντας μαξιλαράκια με τους αγαπημένους μας ήρωες

Αυτό το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019, γνωρίζουμε τις σημαντικές προσωπικότητες του αιώνα μας και τον Γουολτ Ντίσνεϊ ζωγραφίζοντας ήρωές του.

Γνωρίζουμε τον Γουόλτ Ντίσνεϊ, Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019, 12:00μ-1:30 μ.μ και ζωγραφίζουμε ήρωες της Ντίσνεϊ 

Γνωρίζουμε και εμπνεόμαστε από τον Γουόλτ Ντίσνεϊ  και δημιουργούμε μαξιλαράκια με τους αγαπημένους μας ήρωες, Μίκυ και Μίνι από χρωματιστές τσόχες.

Πρέπει να γνωρίζεις ότι:

Γουόλτ Ντίσνεϊ, ήταν Αμερικανός animator, επιχειρηματίας, ηθοποιός φωνής και παραγωγός ταινιών. Υπήρξε ο «πατέρας» του Μίκυ Μάους και ο ιδρυτής της Disney Brothers Studio.

Ο Γουόλτ Ντίσνεϊ περιγράφει τον Μίκυ Μάους:

Έπρεπε ο Μίκι να είναι απλός στον σχεδιασμό τουΤα αυτιά του ήταν στρογγυλά, ο κορμός του είχε το σχήμα αχλαδιού και τα πόδια του κατέληγαν σε δύο μεγάλες πατούσες, όπως ενός παιδιού που χρησιμοποιεί τα παπούτσια του πατέρα του. Δεν θέλαμε να του δώσουμε χέρια ποντικού, γιατί έπρεπε να θυμίζει άνθρωπο. Έτσι του φορέσαμε γάντια και του αφαιρέσαμε ένα δάκτυλο, γιατί τα πέντε έμοιαζαν υπερβολικά σε ένα τόσο μικρό σώμα“.

Σας περιμενουμε!

Τιμή εισιτηρίου : 8,00 Ευρώ (στις 4 συμμετοχές κερδίζετε μία ακόμη δωρεάν)

Δηλώσεις συμμετοχής στο 210-6828809

Χαρ.Τρικούπη 6-10, Εμπορικό κέντρο Atrium, 

www.hellokids.gr

Η εμψυχώτριά μας

Η Μαρία Ροζακέα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πολύβουη και γεμάτη τάλαντα γειτονιά του Αγ. Γερασίμου στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Τουριστικών Επιχ/σεων  ΑΤΕΙ Αθήνας με έμφαση στην Ψυχαγωγία και Άθληση Προσώπων, ενώ παράλληλα σπούδασε κλασσικό και μοντέρνο χορό (RAD & ISTD) με δασκάλα την Ιλιάδα Πενταβαντζή. Ασχολήθηκε περαιτέρω με την εμψύχωση ομάδων, λαμβάνοντας επιμόρφωση στην μουσικοκινητική αγωγή & τις αρχές του συστήματος ORFF, στο θεατρικό παιχνίδι, στις τεχνικές θεατρικής έκφρασης και τον αυτοσχεδιασμό (IMPROV). Ως μαθήτρια του Δρ. Στέλιου Πελασγού, ιστορητή- αφηγητή, διδάχθηκε κάθε δράση που αναπτύσσει, να είναι και μια ιστορία που έχει κάτι να πει.

Σταθμός στη ζωή της θα παραμείνει η συμμετοχή της στο καλλιτεχνικό κομμάτι της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Δημήτρη Παπαϊωάννου. Συνεργάστηκε με τις κατασκηνώσεις της Ι.Α. Αθηνών ως υπεύθυνη των προγραμμάτων ψυχαγωγίας και εμψύχωσης, ως υπεύθυνη θεατρικού παιχνιδιού στο summer camp “Δημιουργικό καλοκαίρι στην πόλη” και είναι μόνιμη συνεργάτιδα του Δημιουργικού Εργαστηρίου “Hellokids”. Στόχος της, οι άνθρωποι να ξεδιπλώνουν και να ανοίγουν όλο και πιο πολύ την καρδιά τους… πηγή έμπνευσης, ο σύζυγος και τα 5 ξεχωριστά παιδιά της, που τη συνοδεύουν στο μαγικό της ζωής της ταξίδι…