Αυτή η γυναίκα γέννησε στα πίσω καθίσματα ενός τζιπ, και αυτό δεν είναι το μόνο εκπληκτικό της υπόθεσης!

Αυτή η γυναίκα γέννησε στα πίσω καθίσματα ενός τζιπ, και αυτό δεν είναι το μόνο εκπληκτικό της υπόθεσης!

Αυτή η γυναίκα γέννησε στα πίσω καθίσματα ενός τζιπ, και αυτό δεν είναι το μόνο εκπληκτικό της υπόθεσης!

Το ακούμε να συμβαίνει συχνά: «Η έγκυος γέννησε στο διάδρομο του νοσοκομείου!» «Έγκυος γυναίκα γέννησε μέσα σε ταξί!» ή «Έγκυος γέννησε μόνη της στην τουαλέτα του σπιτιού της!». Παρ ‘όλα αυτά, είναι σχεδόν αδύνατο να φανταστεί κανείς τι γίνεται στην πραγματικότητα. Χάρη στη φωτογράφο γεννήσεων Paulina Splechta, μπορούμε όλοι να δούμε τι συνέβη σε μια περίπτωση!

Συμβουλές υγείας και φροντίδας για βρέφη και παιδιά

Πριν η έγκυος μητέρα 2 παιδιών, Paula D’Amore, βρέθηκε να γεννάει το μωρό της στο πίσω κάθισμα του οικογενειακού τζιπ, δούλευε στο σπίτι μέχρι να καταλάβει ότι ήρθε η ώρα να πάει στο νοσοκομείο. Η Paulina οδήγησε με το δικό της αυτοκίνητο και όταν έφθασαν στο νοσοκομείο Boca Raton βγήκε από το αυτοκίνητο της  για να βοηθήσει την Paula και τον σύζυγό της, τον Joe, να πάνε μέσα.

«Έτρεξα στο αυτοκίνητό τους, με την κάμερα στο χέρι, και είδα τον Joe να κρατά το κεφάλι του μωρού!» είπε η φωτογράφος στην POPSUGAR την συγκλονιστική στιγμή που ανακάλυψε ότι η μαμά δεν θα γεννούσε στο νοσοκομείο. . . αλλά ακριβώς δίπλα σε αυτό.

Μπορεί να φαίνεται χαοτικό, αλλά η Paula λέει ότι ήταν απίστευτα ήρεμη η κατάσταση.

«Όλοι ήταν καθοριστικοί για τη γέννηση αυτή, ο ρόλος τους ήταν σαφώς καθορισμένος», ανέφερε. «Η δούλα, Lindsey Ripley καθοδηγούσε και στήριζε τη μαμά στον τοκετό, ο μπαμπάς ήταν γαλήνιος στο να κρατάει το κεφάλι του κοριτσιού, η Paula έσπρωχνε για να καλωσορίσει το μωρό της και το νοσηλευτικό προσωπικό που έτρεξε έξω από το νοσοκομείο ήξερε ακριβώς τι πρέπει να κάνει. Ακόμα και η μαία της, η οποία έφτασε λίγο αργότερα, την βοήθησε να ολοκληρωθεί ο τοκετός και τοποθέτησε το μωρό στο στήθος της μαμάς.»

Ιδιαίτερη έμπνευση για την Paulina ήταν το γεγονός ότι η γέννηση του μωρού αυτού είχε ακόμα ένα παράδοξο, πέρα από το οτι έγινε στο αυτοκίνητο. Το πρώτο παιδί της Paula γεννήθηκε με καισαρική, οπότε αυτό το μωρό προκάλεσε από μόνο του VBAC – κολππικό τοκετό μετά από καισαρική τομή, κάτι που είναι από μόνο του ασυνήθιστο!

«Για μια τόσο σπάνια και καταπληκτική γέννηση που συμβαίνει στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου πρέπει να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα στις μητέρες», μας είπε η Paulina . «Επιλέξτε τη σωστή ομάδα γέννησης που εμπιστεύεται το μητρικό ένστικτό σας σε αυτό που θέλετε για τη γέννησή σας και μπορείτε να απολαύσετε μια όμορφη και ευτυχισμένη εμπειρία, ακόμα κι αν τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς σύμφωνα με το σχέδιο».

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από τον εκπληκτικό αυτό τοκετό!

Επιμέλεια κειμένου για το babyradio: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή

Share.

Αφήστε το σχόλιο σας