Αυτή η μαμά γέννησε στο σπίτι της – Δεν κατάλαβε όμως ποιος την βοήθησε τόσο πολύ!

Αυτή η μαμά γέννησε στο σπίτι της – Δεν κατάλαβε όμως ποιος την βοήθησε τόσο πολύ!

Αυτή η μαμά γέννησε στο σπίτι της – Δεν κατάλαβε όμως ποιος την βοήθησε τόσο πολύ!

Η Kristin Waner περιγράφει την εμπειρία της:

Ως φωτογράφος γεννήσεων, κάθε ευκαιρία που έχω για να απαθανατίσω μια γέννηση στο σπίτι είναι ξεχωριστή, αλλά αυτή η οικογένεια κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Είχα την τιμή να απαθανατίσω τις γεννήσεις των 2 από τα 3 παιδιά της Brooke. Και στις 2 περιπτώσεις, είχε ένα πολύ ιδιαίτερο μέλος της οικογένειας εκεί για να την βοηθήσει !

Θυμάμαι στη γέννηση του γιου της Boyd, είχε ένα γλυκό corgi με το όνομα Ryder. Ο Ryder ήταν τόσο αγαπητός και πρόσεχε την Brooke. Ερχόταν συνεχώς να την ελέγχει και να βλέπει οτι είναι εντάξει. Όταν την έβλεπε να πονάει έβγαινε έξω. Της  έδινε το χώρο που χρειαζόταν, αλλά και την αγάπη που ήθελε. Ο Ryder δεν κατάφερε να δει τη γέννηση του Μπέρκλεϊ, αλλά ο αδελφός του, ο Ranger , ήταν εκεί για να εισέλθει.

Από τη στιγμή που μπήκα στην πόρτα, ο Ranger ήταν τόσο ενθουσιασμένος. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήξερε πως συμβαίνει κάτι. Γρήγορα ήρθε για να με χαιρετήσει και γύρισε πίσω στην κρεβατοκάμαρα για να είναι με την Brooke. Ήταν πολύ περίεργος για το τι συνέβαινε. Ανέβαινε πάνω στοκρεβάτι βλέποντας την να κουνιέται εμπρός και πίσω. Ήταν μια ήρεμη παρουσία όταν ξεκίνησε ο πόνος και η ένταση των συστολών της. Ανα τακτά διαστήματα πήγαινε δίπλα της και της έδινε ένα φιλί. Ήταν ένα υπέροχο πράγμα – ο δεσμός μεταξύ της μαμάς και του μωρού και ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Αυτό με έκανε να τον προσέξω. Δεν είναι κάτι που βλέπουμε κάθε μέρα. Από τη στιγμή που τον είδα να αλληλεπιδρά με την Brooke προσπάθησα να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερες φωτογραφίες. Ήξερα ότι αυτό ήταν ξεχωριστό.

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες !

Επιμέλεια κειμένου στο babyradio: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή

Share.

Αφήστε το σχόλιο σας