Η Meghan Markle «λάμπει και ακτινοβολεί» καθώς καλωσορίζει τον Archie: «Όλοι θέλουν να γνωρίσουν το μωρό»

Ο Πρίγκηπας Harry δεν πήρε την επίσημη πατρική άδεια, καθώς η Meghan ήταν στο σπίτι τους στο Frogmore Cottage με το γιο τους.

0

Μπορεί η Μέγκαν Μάρκλ να μην θέλει να είναι πλέον στη δημοσιότητα, ώστε να επικεντρωθεί στο ρόλο της μητέρας, αλλά σίγουρα δεν είναι μόνη της.

Η Δούκισσα του Σάσεξ μαζί με τον Πρίγκηπα Χάρι και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια βρέθηκαν το Σάββατο για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Η Μέγκαν «λάμπει και ακτινοβολεί» ακούστηκε να λένε και φυσικά «όλοι θέλουν να γνωρίζουν το μωρό».

Ο Άρτσι (Archie), γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 2019 και ήδη τον έχουν επισκεφτεί σημαντικά μέλη της οικογένειας. Μόλις 2 ημέρες μετά τα γενέθλιά του, την ίδια μέρα που παρουσιάστηκε στον κόσμο, η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο Πρίγκιπας Φίλιππος φωτογραφήθηκαν να χαμογελούν στο εγγονάκι τους. Ο Πρίγκηπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον επίσης επισκέφτηκαν τον ανιψιό τους λίγο αργότερα.

Γενικά, αρκετοί φίλοι της οικογένειας επισκέφτηκαν το Frogmore Cottage στο Windsor Castle για να δουν τον Άρτσι.

Ο καλός φίλος του Χάρι, ο αργεντινός παίκτης του πόλο Nacho Figueras, με τη γυναίκα του, Delfina Blaquier, ταξίδεψαν στο Ουίνδσορ πρόσφατα για να γνωρίσουν τον Άρτσι και δήλωσαν ότι ο Πρίγκηπας είναι χαρούμενος όσο ποτέ.

«Ο Δούκας είναι το είδος πατέρα που πάντα πίστευα ότι θα γινόταν» δήλωσε ο Figueras. «Πάντα είχε μεγάλη αγάπη για τα παιδιά και μεγάλη κατανόησή τους. Παρατήρησα το ότι θα γινόταν πατέρας τον είχε επηρέασε και στην αποφασιστικότητά του και στην αγάπη του για το γεγονός αυτό και τώρα είναι τόσο δυνατός όσο ποτέ στο παρελθόν.»

Ο Πρίγκηπας Χάρι δεν πήρε την προβλεπόμενη άδεια πατρότητας -παραβρέθηκε σε πολλές βασιλικές δραστηριότητες τον περασμένο μήνα, όπως ταξίδια στην Ολλανδία και τη Ρώμη-, καθώς η Μέγκαν ήταν στο σπίτι τους στο Frogmore Cottage με τον γιο τους.

«Η Μέγκαν είναι σε άδεια μητρότητας, αλλά η συγκέντρωση για τα γενέθλια της Βασίλισσας δεν είναι κάτι που κάποιος απλά δεν πηγαίνει κάποιος. Είναι η Βασίλισσα!»